user Heriberto Quiñones | Hace más de 4 años

Todo mi apoyo al camarade cromanyonpons, todos los que se opongan a la imposición linguistica catalanista y se resistan a nuestra republica son unos fascistas antidemocraticos.Los menorquines habeis sido designados catalanes por el comité central y toda disidencia debe ser desacreditada en todos los medios de agitacion y propaganda.¡STOP FEIXISME A MENORCA!!

user Ojo de halcon | Hace más de 4 años

cromapons, ,,,,,,, i de res, aquí ni xerram català ni mos hi sentim i ha quedat demostrat en el suport a lo que està passant a Catalunya que van ser 4 moixos es que es van manifestar tallant carretera 50 o 100. Aquí sou minoría, menos mal, es que donen suport a nes català i tot lo que estau liant per Catalunya. No comparteixen sa vostra idea de paisos catalans ni aragó, ni valencia, ni Balears i tampoc es consideren ningu d'aquest que xerren català. Voltrus xerrau de feixisme es qui no comparteixen ses vostres idees ni fan lo que voltrus deis, aço que feis si que es feixisme, imposició d'una idea en la que no sou majoria a Catalunya ni enlloc.

user de res | Hace más de 4 años

ojo de halcón:Abans de comentar potser seria bo saber alguna cosa sobre el que vas a dir.Llegeix l´estatud de Balears i sabràs quina és la llengüa pròpia de les illes.I per a no fer el ridicul no aniria malament saber qui el va "inventar" desde quan i el perquè es util-litzat el mot Països catalans.També t´aconsello fer una mica d´historiador i consultar arxius per saber una mica més de història.Estàs una mica paranoic.Ningú t´imposa res.

user ,,,,,,,,, | Hace más de 4 años

@jeje: Cap problema en que enlloc de dir-nos vosaltres ens diguin "voltros"o "valtros" "idó" ect. perquè aquí com a Catalunya hi ha diferents modalitats.L´article"la" si que el feu servir "la mar"

user Magalda | Hace más de 4 años

Pedimos que vengan ESPECIALISTA a Menorca, y ya és complicado por lo que hay que recurrir a los Especialistas de otras nacionalidades ... como para solicitarles que aporten el catalan. En cambio veo correcto que al resto de personal como es la parte adminiatrativa/atención paciente se les pida como ocurre con la gente del resto de administraciones tanto locales como autonomicas.

user cromapons | Hace más de 4 años

Un altre vegada Jau Ojo de Halcon, miri senyor no em xerri en nom de tots pq vosté, per sort, forma part, d'una minoria i en democracia s'ha d'acceptar la voluntad de la majoria i en aquest cas la majoria diu que la nostra llengua es el catala/menorqui/balear, com li vulgui dir, altre cosa es l'anticatalanisme que sembla li surt pels poros, una enfermetat moltextesa per Espanya, fagim cas, no s'ha d'anar en contra de res, a Catalunya hi ha feixistes com aqui , com a tot arreu, peró per favor no ataqui més la nostra llengua , es tirarse pedres damunt del terrat d'un mateix i si no la estima deixi-la en pau que n'hi ha molts altres que si la estimem.

user cromapons | Hace más de 4 años

Jau Ojo de Halcon, si em permet, a mi tan sem en fa dir-li català, com menorqui, com balear, com valencia, com el que sigui, peró supos que estará amb mi que es la mateixa llengua no? o ens hem tornat tots boixos?

user Picasso | Hace más de 4 años

De tan listos que somos al final somos ........, muy bien lo has acertado, cultura, idiomas, estudios, cuanto mas mejorrrrrrr, que mania con quitar lenguas, idiomas, dialécticos etcc..catalan, español, chino ep, jo soc menorqui

user Ojo de halcon | Hace más de 4 años

Perdona cromapons i ,,,,,,,,, sa llengua de ses illes balears no és es català, és es Menorqui, Mallorquí, Eivissenc….., aquí no xerram català com tu dius, aquí son mes importants es idiomes ingles, Alemany, francés, que es català i voltrus ho voleu imposar si o si. Aço no funciona aixi, que ho imposeu a Catalunya me sembla be però aquí no. Molt bona feina dels MOS MOVEM. Noltrus no perteneixem a nes paisos catalans com voltrus deis, no mos hi sentim participants perque no mos sentim catalans o sigui feis es vostru camí en solitari i deixau ses illes e pau.

user pregunto | Hace más de 4 años

Juan:Llegeix l´estatut de Balears i sabràs quina és la llengua pròpia de les illes.En tot cas en lloc d´exigir el català que exigeixin el menorquí et sembla bé? Per cert,quin menorquí hauria de ser el de Ciutadella, Maó,Ferrerienc,Migjorner,,,,,,