user jordi | Hace más de 4 años

No fa falta tenir massa nocions, simplement sentit comú. Es 1er i principal error és que edificant tan ran de sa costa implica patir ses adversions meteorològiques i si a açò li sumam una pèssima execució i planifició més un estudi nul llavors el resulltat é slo que és. Ses onades peguen violentament es muret que a la vegada fa aixecar s'acera i projectar el material cap a les vivendes, si aques muret no fos una paret vertical, sinó, que a la part que dona al mar morís amb una certa inclinació, en mode de rampa, s'aigua entraria igualment als carrers, però sense pigar amb tanta violència.

user escollonsplens | Hace más de 4 años

No té cap sentit alarmar-se per aquestes destrosses que acabam de patir, la fi del món s´atraca, i clapirem tots!!!

user Medusa | Hace más de 4 años

El mar estaba antes

user Piris | Hace más de 4 años

Siempre salen los agoreros del dichoso cambio climático a aprovechar para repetir las mismas historias catastrofistas. Vamos a ver, este tipo de fenómenos destructivos causados por un temporal de levante en esa misma zona de Salgar los he visto yo docenas de veces en mi vida desde que tengo uso de razón (tengo casi 80 años). Así que no es nada nuevo ni tiene nada que ver en todo ello vuestro famoso y falsario cambio climático. Ya está bien de manipular a la opinión pública con esta matraca. En la secta de Greta no cabe un pesado más.

user Aqui no hay quien viva | Hace más de 4 años

Si antes de la cala de Rafalet hay una roca, que denomina " Na girada" debio ser atribuido su nombre por algo.

user Mandi | Hace más de 4 años

No hace falta ningún estudio. Lo que ocurre es que en esa zona Salgar se ha autorizado construir pegado al mar. El motivo es que se ha vendido o construido casas, calles, aceras, etc..... con la escusa que estaban en primera linea de mar.

user Julio décimo octavio | Hace más de 4 años

No es nada fácil. Las responsabilidades o han prescrito o están compartidas.Me parece lógica la solución del ayuntamiento. Además según estudios de la UIB es zona de riesgo por Tsunami..... si si reíros en el Mediterráneo hay tsunamis.Un arrecife a una distancia bien calculada puede romper la ola.

user MENORQUIN1 | Hace más de 4 años

Esta estudiado, el mar siempre reclamara lo que es suyo

user pau | Hace más de 4 años

No té cap sentit arreglar un troç d'urbanització perquè d'aquí a un any o dos es tengui que tornar a rreglar. JO senzillament eliminaria el carrer , almnaco en el seu troç més conflictiu. I pel que fa a les construccions, els propietaris tenen assegurançes no? l'administració no hauria de posar un duro a arreglar xalets massa a prop de la ma

user Crític | Hace más de 4 años

No importa gastar molt en l'estudi: els efectes són coneguts i les previsions són, a curt termini, que empitjorin. El canvi climàtic, que només els insensats diuen no creure, té dos efectes clars: 1. La pujada del nivell de la mar, amb més risc potencial. 2. Més energia en la circul·lació atmostèrica i en el mar, que provoca tempestes més violentes: més vent, majors onades, més intensitat en episodis de pluja i tempestuosos. Les conseqüències són clares: les properes llevantades seran més devastadores quan es produeixin. I què cal fer?. Bé la veritat és que poc es pot fer contra la natura. Això tornarà passar. Potser no l'any que vé o l'altre (o potser, sí, perquè el clima mediterrani és així), però passarà. El propietaris poden vendre o tenir allà les propietats, però han de ser conscients de què passarà. I les administracions també han de saber que poden arrenjar-ho ara, però d'aquí uns anys hi haurà noves destrosses.