user Pericu | Hace más de 4 años

Fent referencua a kilowat i els seus simpatitzants jo crec sincerament que es major problema que te Ciutadella es principalmemt els seus polítics, incapaços de treure res endavant. Tots veim com cada any Ciutadella esta mes abandonada, lletja i bruta. Anar contra els treballadors no es gaire intel·ligent, i més per qüestions personals (es anar a fotre per anar a fotre) sa soberbia dels dirigents municipals dels darrers anys no té mesura, van néixer ensenyats de tot i per damunt de tots, així com es pot raonar?. Repeteixo, la gestió municipal, personal, departamental, etc., es una cosa, el PROBLEMA REAL es la incapacitat dels politics que governen.

user Joan | Hace más de 4 años

La srª Gomila ja ha aconseguit el seu gran objectiu i obsessió principal des que va entrar a la politica, sigui com sigui anar a perjudicar el màxim al colectiu policial (es veu que no podia ser menys que en Xiqui), i si pot a la resta de personal. Però? hi ha cap treballdor de l'ajuntament que ralli bé d'aquesta dona? de les seves formes? de la seva prepotència? etc..... pués NO.

user Incredul | Hace más de 4 años

Fel, fas un comentari de mala educacio. Ja es lo darrer. Pero vull creure que dins sa policia tambe hi ha bona gent, amb vocacio de servei i responsable. Esta molt be demanar mes, pero qualcu ha de posar limits. Per opinar crec que s'a de saber tot. A jo m'agradaria saber realment que teniu, que demanau i que es lo que trobau que no us donen en concret.

user pito | Hace más de 4 años

Cent per cent d’acord am Kilowat. Sa Policia Local és un d’es majors problemes de Ciutadella.

user Pablo | Hace más de 4 años

Que bien, 35 horas y jubilado a los 60 años, no! Perdon soy autonomo para poder cobrar 40 tengo que hacer 50 horas y jubilado a los 70 años, como siempre ni un respeto ni ayuda al autonomo, tranquilos que pronto no habra autonomos, y despues no hay fondo Para nuestros jubilados.

user Fel | Hace más de 4 años

Kilowat, pes teu interés, no en feim un de café, en feim dos,

user Kilowat | Hace más de 4 años

Sa policia local es es problema més gros que té Ciutadella ara mateix. No en veus un ni en pintura. Jo ja no m'enrecord de quand em vaig creuar un per darrera vegada. No aturen una velo contra direcció ni per casualitat. Si deballen d'es cotxe és per fer un café i deixar-lo mal aparcat. I tot son queixes i defensar drets. Quand rallarem d'es vostros deures? No trobau que s'ha de tenir un poquet de vocació de servei per fer aquesta feina? Que son pocs está clar però que amb menos farien molt més també ho tenim clar i surt a totes ses tertúlies de ciutadans.

user Alicia | Hace más de 4 años

Los convenios de la administración local deberian negociarse a nivel estatal,(tipo policia nacional, guardia civil, etc) no es de recibo que el equipo de gobierno de turno tenga que ceder a las pretensiones de un colectivo privilegiado, y que en parte depende de su voto para repetir candidatura.(No les vale la pena complicarse la vida). Ya es hora de quitar los agravios comparativos con el sector privado, que trabajen 40 horas a la semana con sus dos días libres y ya veriamos como mejora el servicio y reducen los costes para todos los contribuyentes. Sorprende que los propios sindicatos defiendan con distintos criterios a sus afiliados. Por cierto, sabemos que no va a pasar, hay demasiados intereses creados y así va España.

user Ciutadellenca | Hace más de 4 años

Sempre están igual....com Ho fan als altres municipis de s'illa? Perque sempre es SA policía de ciutadella SA que surt pes diari i mai Ho te be? Per negociar i arribar a un acord no pots conseguir tot el que demanes, es problema es que no volem cedir en res crec....

user Ja hi som Bep | Hace más de 4 años

Bep: se t'ha oblidat dir (intencionadament) quan i com lliuren els dies, diuen de fer 6-3 festius inclosos (pero tú es veu que tens informació "privilegiada"), també se t'ha oblidat dir que apart de fer feina es caps de setmana, o sigui es dissabtes y diumenges, sempre, tot l'any, no uns mesos si no tot l'any, també fan feina per Nadal, pels Reis, per Carnavals, per Pasqua, per Sant Joan, es dia de ses Illes Balears, la festa dels treballadors, sa mare de Déu d'agost, 12 d'octubre, sa Constitució, la Purissima,.....s'aniversari dels seus fills, sa dona, etc, etc... Però aço ja ho saps, escrius des de es rencor. A tu t'importa una merda el sistema de treball de sa policia, nomes t'interessa sa crítica fàcil. Nomes faltaria que a mes cobressin miseria o el que tu volguessis. Fa res uns quants suposats putus policies que repiques, van entrar a una casa en flames a treure sa pobre dona que hi havia al seu interior, segons tú cobren massa. Com era sa peli, Robocop? No existeix, no n'hi ha.