user Il.luminatio | Hace más de 4 años

Efectivament, es tema de fums, ventilació i col.locacio de maquines a l’exterior es una cosa gens aclarida, pero no per falta de normativa I tecnología. D’aço n’hi ha un futimer. Pero, per aplicar-la cal coneixement i, sobretot, coratge politic. De lo primer, encara no en veig gaire (este I’m igual que sempre) i de lo segon, no n’hi haurà fins que hi hagi bons técnics (funcionaris...) que els demostrin ser competents. Quina llastima tot plegat. O puja es nivell o esteim condemnats a s’anar i venir des politics de torn, poc formats I/o amb es cervell capat pes virus d’es partit de torn. Aixi, seguirem amb desaladores inútils, ports plens de merda per que ningú sap arreglar es pou de bomba mentó de marres, edificis mal construits per que no hi ha ningu que controli als arquitectes que van a sa seua bolla, etc, etc, etcI tot venia per que sembla que ningu sap que fer amb es fums... llavors poca cosa poder fer perque sempre caldra ventilar I climatitzar. oooooh..,,

user Humos | Hace más de 4 años

O todos moros o cristianos que se den un voltio por el casco antiguo que apesta a cocina de refritos. A ver cuantos hay que no tienen extracion de humos. Mas inspecciones de sanidad .

user desde ciutadella con amor | Hace más de 4 años

Y......sigue el acoso y derribo al negocio privado. La funcionaria Gomila se está luciendo al frente de la Alcaldía, normal esta señora no tiene ni idea de lo que es subir, gestionar y hacer funcionar un negocio particular. Fam y PSMES miseria están asegurados. Hala salud y disfruten de lo PSMES votado.

user gabilon | Hace más de 4 años

@cromapons Que pasa monsieur cromapons, que solo puedes pasear por donde hay sillas y mesas? Hay miles de sitios en Ciutadella y en Menorca para pasear, no ver gente y dejar a la gente que le gustan las terrazas tranquilitos...

user medusa | Hace más de 4 años

siempre en contra del que crea riqueza

user Toni | Hace más de 4 años

Si sa concesió va acabar s'octubre, vols dir que es febrer encara no sabem quins usos se li poden donar? Quan ho sapin, sortirà a concurs, i después licitació. Vamos, que es nou inquilino començarà a pagar es septembre i no obriran fins es maig 2021. Amb tots es respectes, o els funcionaris o els politics o els dos son persones No Utils

user Ciscu | Hace más de 4 años

Com a mínim la vista des del mirador és més agradable, perdrem de vista. aquells toldots bruts i deixats de qualsevol manteniment. Tampoc anyoraré l'olor de fritanga que pujava des de baix i que girava el ventrell. Els clients de restaurants mereixen un locals més dignes que els que hi havia en aquest lloc i els ciutadans han de poder admirar el port des del mirador des Born sense tenir que veure tanta porqueria. Que no hi ha més locals en tot el terme? Tot el demés són pataletes.

user Rite | Hace más de 4 años

tu sobretot lleva mes puestos de feina joana... mare de deuuu.. sempre esteim igual amb sa esquerra

user cromapons | Hace más de 4 años

Jo estic content que el port no sigui mès dels restaurants, avui en dia no es pot ni passejar, tot esta ple de taules i cadires, un poc esta be, molt es massa.

user Casualitats | Hace más de 4 años

Quina casualitat que comenti lo de gelateries amb sa tipus de comerços que hi ha que no necessiten extractor... Si sa concessió s'acaba donant a Gelats Naturals, no se voltros, però jo tindré que pensar malament.