user Irresponsabilitats | Hace más de 4 años

I me deman, del PP dimitirà qualqu després de les calumnies que han dit als diferents ens com el ple de consell, al parlament balear i al govern d'Espanya, i als diferents mitjans de comunicació amics, on han demostrat que no saben com funciona el sistema de protecció infantil, el de reforma, les competències de cadascun i quins son els drets dels infants, la llei d'atenció a la infància i adolescència, la llei de protecció de dades, com funciona el sistema de forces de seguretat i la judicial, sense deixar fer les investigacions corresponents, fent un ús partidista d'uns delictes en contra d'infants i adolescents?

user Pájaro Espino | Hace más de 4 años

Es inaceptable que cuando hay que investigar algo. Según que partido/s estén por medio se acepta o no su investigación. Y os queréis llamar populistas !!!!

user bep | Hace más de 4 años

Y de que trabajara si la echan¿?

user Torquemada | Hace más de 4 años

O sea,que media Menorca lo sabía y Menores en la mas absoluta higuera.Profesionales ellos y ellas!!

user Crític | Hace más de 4 años

Em sorprèn el sobtat interès pels menors protegits. La societat sempre els ha rebutjat i intenta alllunyar-los, per amagar el problema. Però aquestes circumstàncies no són actuals. Els menors de protecció, des de fa dècades, per les seves circumstàncies, es mouen moltes vegades en el límit de la delinqüència i la prostitució. Moltes vegades en cercles en què el consum de drogues, de tot tipus, és molt primerenc i on les relacions sexuals, també molt avençades, es practiquen de manera, poc convencional. En aquest cas, també hi ha alguns adults implicats. Però parlar de trames organitzades, crec que no té molt de sentit. Aquesta és, però la realitat d'una part de la societat. I els mecanismes policials, Fiscalia de Menors, Serveis Socials són superats per la realitat. Però tampoc se n'ha de fer un ús partidista. Això passava i com a l'època del PP. L'única diferència és que no havia sortit en premsa.

user I es cap de Servei? | Hace más de 4 años

Al comentari anterior volia dir que NO en vol de treballar.

user I es cap de Servei? | Hace más de 4 años

Amb tants d'anys que porta Barrasa al seu lloc no en sabia res? Haurien de fotre al carrer molta gent y cercar gent nova amb ganes de treballar. En Barrasa també es un politic i en vol de treballar.

user Menorquin errante | Hace más de 4 años

De Torrent para abajo:Barrasa,etc.Ya deberia.intervenir el Comite de Greuges o la Fiscalia y ver los desastres que monta Menores.

user Cuanta razón tienes Joan | Hace más de 4 años

Más claro no lo podias decir Joan. La de la foto que hace más de 40 años cobra del ciudadano, Que nos enseñe su curriculum político , haber cuantas cosas ha hecho bien o ha arreglado para el bien ciudadano.

user Ullastre | Hace más de 4 años

Dimisiones, sin duda, pero sobre todo la apertura inmediata de una comisión que investigue a fondo la sórdida trama de tráfico de drogas y prostitución de menores, y que depure las responsabilidades políticas. Estamos ante el caso más grave y desolador que jamás ha tenido lugar en nuestra Comunidad. Es completamente inaceptable que el PSIB y sus socios chavistas y separatistas tiren tierra sobre este asunto. ¡Se trata de niñas drogadas y prostituidas que se encontraban al amparo de un servicio público! ¡Exijo que lleguen hasta el fondo caiga quien caiga! Y si al chavista Iglesias le parece repugnante que se investigue, pues me da completamente igual.