user dic | Hace más de 4 años

@Alvaro: El català també és llengua oficial i,tot fent les classes en català la majoria,la sintaxi i la gramàtica i no diem la ortografia els bé just.O sigui que és més de la capacitat del alumne que de res més.

user Alvaro | Hace más de 4 años

Completamente de acuerdo, si no hubiera estudiado por mi cuenta el inglés habría acabado con un inglés básico sin fluidez como el de mis compañeros de clase, al igual con castellano oralmente y la gramática siendo la lengua oficial, una vergüenza!!!

user català emprenyat | Hace más de 4 años

Francesc Gimera i Sabater:" No me toques que me tiznas dijo la paella al cazo" o " Si has de sortir enmascarat és d´una paella".Crec que els de la pell fina sou els que només sentir parlar del català ja us pica tot. De on és l´origen de la vostre llengua? és tan autèntia com dir "calçoncillos" "calcetins" o "boïnder" "bòtil" .Potser llegir una miqueta o visitar algun arxiu us aclariria les coses. Bep:Serà que no vos agrada venir a enfangar Catalunya vosaltres.El govern espanyol se us pixa d´amunt us diu que plou i us penseu que es ver.Menystenir als catalans sembla que us posa.Si sou feliços així de ser cornuts i pagar el veure,res a dir.

user Francesc Gimera i Sabater | Hace más de 4 años

Martín no pasa res es catalanistes tenan sa pell molt fina, viuen de aixo, ells sempre tenen rao els altres no poden opinar.Jo crec que sa nostra llengo es mes antiga i auténtica que es catala.I me agrada rallar.le con es meu vais.

user Bep | Hace más de 4 años

Quant de català de Catalunya que escriu per aquí. No tenen prou enfangada "la" seva terra, que venen a enfangar sa nostra.

user Joan | Hace más de 4 años

M'agradaria saber quantes escoles hi ha a Londres, Nova York, etc que fagin mes del 5% de classes en català, fins i tot en espanyol. @pregunto i @"""""""""" no vos extranyeu dels comentaris catalanofòbics. Son els de sempre, duen anys així. Intentant alimentar la catalanofòbia i dividir-nos. Els ultranacionalistes espanyols del Todo por la patria. Els constitucionalistes que es passen la Constitució pel forro quan els hi convé

user pregunto | Hace más de 4 años

No s´enten tanta catalanofòbia,es diu que s´ensenya el català de Barcelona,el català que s´ensenya a totes les escoles és el mataix.Bé no, aquí a les illes hi ha moltes paraules autòctones.Ningú de LLaida,Girona o Tarragona s´ha quixat mai d´això i ells també tenen les seves variants.Sembla que els balears pel fet d´estudiar en català quedem incapacitats per apredre altres llengues.Algú s´ha queixat de que a Andalucia o a la Rioja s´ensenya el castellà de Castella?

user ,,,,,,,,, | Hace más de 4 años

Xec: També es pot fer obtatiu les mates,les ciències ect.Cuànta incultura i menyspreu a la llengua pròpia.Cap país desprecia la seva pròpia llengua com aquí,és una llàstima.És diu que el català no serveix per res però resulta que vas a la sanitat o a la justicia i no pots ser atès en català a la nostre terra.

user No adoptation | Hace más de 4 años

Martín...turista ets tú

user Francesc Gimera i Sabater | Hace más de 4 años

Un tío que te es c..ns de diro fort i clar, prou imposició catalanibana.