user Necronomicon | Hace más de 4 años

Bienvenidos a Menorca, tambien conocida como "La Ratonera". jjjjjjjj. En serio, no teneis desperdicio.

user Rebaño | Hace más de 4 años

La sociedad esta dispuesta a creer en cualquier bulo soltado por el primer salvapatrias que aparezca, ante que a organismos reconocidos como la OMS.

user Rebaño | Hace más de 4 años

La sociedad es muy influenciable, es normal que les vendan cualquier cosa y acepten lo inmoral como algo normal.¿que se mueren de malaria en Somalua? Huy, pues mala suerte, haber nacido en Suecia.

user Rebaño | Hace más de 4 años

Mañana te puedes morir de cualquier cosa. Por lo menos un poco de humor antes de cerrar el chiringuito.

user Rebaño | Hace más de 4 años

Muere mas gente por accidente de trafico. Y seguis cogiendo el coche.

user El auténtico menorquin tripode | Hace más de 4 años

https://www.reddit.com/r/Coronavirus?utm_medium=android_app&utm_source=share

user Crític | Hace más de 4 años

Fins ara no hi hagut cap cas a Menorca, però el més probable és que n'hi hagi. Molta gent és portadora i ni tan sols ho sap. En molts de casos, ni tan sols es posarà malalta, però pot contagiar a altres que sí s'hi posin. A més, ja hi ha casos, encara no molts per tota Europa i a la Península i a Menorca, arriben gent de per tot. No cal anar a fora a cercar el virus. El virus arribarà igual. El problema no és que arribi. Són els efectes colaterals. La mortalitat és molt baixa i, fins i tot, els malalts són, en la immensa majoria molt lleus. El problema són els efectes econòmics. La campanya de por que s'ha fet, sobretot quan el focus era a Xina, ha fet que la gent no vulgui viatjar. Si no volen viatjar, tampoc voldran venir a Menorca. Ja és així sense virus. Imagineu quan ja n'hi hagi de casos.

user Esquirol | Hace más de 4 años

Quan vos canseu de rallar des virus, avisareu? Sort que no es informatic es virus sino vus agues menjat ya, barbars.

user Necronomicon | Hace más de 4 años

Yo soy mas de la gripe. Cuidemos nuesrras tradiciones. Donde este una buena gripe espanyola que se que quiten estas cosas modernas, el coronanoseque. Que ademas seguro que es ilegal.

user Ojo de halcon | Hace más de 4 años

Sa gent s'ho pren a broma per açò es qui s'ho preñen a broma, que els enganxi a ells i ja està. S'ha gent continua viatjant a Italia sense tenir consciencia del que passa. Hi ha gent que és molt inconscient, Italia és molt guapa però no crec que sigui es moment per a viatjar-hi. Repetesc, sa gent és molt inconscient del problema i ojalà aquests inconscients siguin el que ho agafin