user tonMP | Hace más de 4 años

És convenient pels adults i fillets de colegis, que sàpiguen que poden trobar certs ajuts per segons quins patiments per vida o persones, o atencions a llocs complicats. P. ex. antiga notícia a altre ciutat van haver de baixar un infant d'una teulada ben alta. No sabia baixar, havia pujat pq algú li havia encolomat objectes de valor, supòs que abussons. Bona feina educativa també i reconeixement tb pels curadors d'animals :-)

user toniMP | Hace más de 4 años

Algunes aus intenten capturar els objectes o menjar que ens veuen manipular. Bocates, arts de pesca, telèfons i carteres inclús. I es bombers poden aprofitar per fer sortides adients per animals, com a mínim per fer pràctiques o entrenament. Un vot de confiar en es seus criteris. Solen ser tots molt responsables en tots es sentits, tot i què a sa resta en sorprengui per desconeixement de molta informació, tècniques i situacions similars a assatjar

user MAHONES | Hace más de 4 años

Al tal josep, me gusta la naturaleza y aunque no te lo parezca por mi comentario, no estoy por estos lares para involucrarme en pugnas. Carpe diem.

user Torerobombero | Hace más de 4 años

Que poco trabajo tienen y que aburridos deben estar los bomberos en Ciutadella. Que adopten a la gaviota y la hagan su mascota!!!!

user josep | Hace más de 4 años

mahones, amb el teu comentari est una vergonya de cara el apodo que tas posat, impropi d´una persona que estigui als seus cabals.

user Menorca | Hace más de 4 años

anamra, sabes la cantidad de rescates en el cami de cavalls realizan los bomberos al año? Muchos, y sin helicoptero. Los rescates de escalada, si la situación lo requiere por la gravedad del accidentado, se usa un helicoptero. Sabes a cuantas personas se le ha cobrado en rescate? A ninguna.

user kin | Hace más de 4 años

Jo vaig telefonar un dia perque es moix no sabia baixar de una torre d aigu i sa seua resposta va ser: si ha pujat tot sol baixara tota sol. ok

user LALO | Hace más de 4 años

Esta noticia nos es de este pasado domingo es de uns , que sea gaviota es como cualquier otro animal se tiene que socorrer igualmente.

user anamrna | Hace más de 4 años

siiii.. aixii vaa despres tenvas per es cami de cavalls o a escalar i caus i tenen que dur un helicopter i tu volen fer pagar tu.. pero ara un diumenge cavespre estan aburrids i senvan a despenjar una gaviota que segur que costa un dineral..en fin this iss menorca

user sol | Hace más de 4 años

Que havien de fer ido? Deixarla penjant agonitzant? Trop que han fet lo correcte, som a nes segle xl no a sa edat mitjana.