user Observador | Hace más de 4 años

Ahora que la economia española esta en peligro por el dichoso virus,¡¡todos a pedir¡¡los guardias quieren equiparacion salarial,en el norte a pesar de la subida mas grande de las pensiones de los ultimos años ¡¡a pedir tambien¡¡si las empresas y los comercios no facturan lo que va a pasar es que en lugar de subidas tendremos bajadas.

user Es Capitanet | Hace más de 4 años

Un sector fuertemente subvencionado por todas las administraciones, que siempre se queja y que come de maravilla y si a las 11h quieren dar una vuelta por el pueblo pueden al no tener jefes..

user ni més ni menys | Hace más de 4 años

Viu: Fa no massa anys la gent que no treballa al camp, treballava 12-15 hores diaries i a preu fet.Tanta feina tans doblers(pocs).Ara 8 horetes,paga doble,vacances pagades,dissabte diumenge festa.Ës igual que plogui, que nevi, que pedregui que hi hagi sequera,,,.I si estàs malalt ja no diguem.I quan vas a comprar exigir la fruita i verdura més bonica,,,Sembla que els pagesos nedin en gran abundància,si creieu que és així pots explicar perquè cada dia ni ha menys?Ei,pots passar sense moltes coses,sense el producte dels pagesos no.

user Esbrau | Hace más de 4 años

No entec sa rabia d algunes persones cap a noltros, dumes dirvos que hi ha molts de llocs buits. Tot esta molt dificil, Menorca esta dividida, uns voldrien que visquesim de s industria , pero no monten fabriques grosses, uns des turisme, pero no donen permisos. Sa gent del camp demanam poder viura, que lo nostro es valori i que no tinguem que tocar tantas teclas per no deixar de fer lo q mos agrada Per acabar diré que sí volien fer una huelga, lo q havien de fer es no anar a sa Fira, pq no hi ha res a celebrar. I sobretot... llarga vida al camp!!!

user Solucions | Hace más de 4 años

Esper que sa gent del camp aprofitem per fer una bona manifestacio. Jo crec que sa solucio seria posar un impost a nes producte estranger i amb aquest diners donar ajudes a nes producte local perque sa diferencia entre es producte local i s'estranger sigui per qualitat i no per preu. Aqui podem guanyar.(es preu no ha de pujar sino que s'han d'eliminar ets impostos com s'iva a nes producte local i cobrar aquests diners a nes producte estranger.) Si no podem produir prou per cobrir tota sa demanda sa part que falti q no tengui impost. I en ves de fer un real decret que diu una cosa absurda(preu no superior a nes de produccio... Que digui que hi hagi un benefici minim per es pages... Per be mentre es que tenen acces a nes govern siguin interesats i no gent q vulgui fer es be general... Tot seguira igual. Molta sort i bona nit

user Lamo Xec de Sullestrar | Hace más de 4 años

Es productes de proximitat tenan una calidad molt bona que no es paga a nes productor sino que se la enduan en un tant per cent molt gross es intermediaris. Els pagesos demanen simplement preus justos.

user Ido | Hace más de 4 años

Visca ses subvencions i els doblers en B, amb aixo està tot aclarit! I venga cotxos, pisets i casoplons. Ara, aixó de pensar en fer vies de negoci diferents, canviar els seus clients (que per ells son els intermediaris qui els compra i els paga, no el consumidor) ni de broma! Lo fàcil sempre es millor per ells i desprès a plorar per tot...mes B i mes subvencions. Que canvii es sistema ja!!!.

user Mantingut | Hace más de 4 años

Per fi veurem uns tractors dels que tots els que no vivim del camp n'hem pagat la meitat. Fa mil anys que vos mantenen a base de subvencions per modernitzar-vos, i encara no sou capaços de sortie-vos per voltros mateixos!!

user viu | Hace más de 4 años

Tothom sap que es pagesos sobreviuen per ses subvencions, lonque com manco feina feis, manco feina voleu. Teniu rao que es molt sacrificat fer feina cada dia, pero molts de dies en haver acabat de munyir i donar menjar ho teniu tot aclarit. Ees vostros avantpassatsa vivien perque cavaven i sembraven a les totes, avui en dia es cavec sou pocs k l agafau. I si, jo tambe se k molts pqgesos tenen un cotxas pagat a mitat de preu. Antigament aixecaveu enderrossais xk era necessari nnesessari k no saltes es bestiar i avui en dia un parei de pales mal fetuts amb dos cordons de bala i per avall. Si no vos pagen subvencio no n aixicau cap. A jo pena es pagesos no men feis cap. Menos plorar i sembrau mes estivada

user Rural | Hace más de 4 años

Per "Pagés"; jo he estat fill de Pagés, només te puc dir que quan tu jugaves amb sa Nintendo, a jo en tocaba donar llet a vadells , menar vaques , munyir, fer net boers , formetjar etc. Jo vaig jugar fent feina i tú? ...no només és un ofici, és una forma de vida de sa qual em sent molt orgullos