user Xec | Hace más de 4 años

Idiocracia...quan tens sa plebe idiotitzada...sempre hi ha aquell que pensen que desde adalt podran manipular-los...sa veritat deixar als professionals sense medures de proteccio dona compta pel grau de cinisme dels seus superiors o jerarquia superior. Quan els soldats veuen que el seu capita entra en contradiccions constants justificant lo in justificable...es hora de fer us de l'instint....i posar en quarentena al propi capita i a tots els seus lloros...crec que la definicio d'aquestes Altes Autoritats es INEPTITUD INUTILITAT MANIFESTA: Mes de 20 professionals en quarentena a Menorca i a nivell nacional quasi 500 infectats i 17 morts en 15 dies..Anim a aquestes ALTES AUTORITATS LES PREMIRAN AMB EL NOVEL? O MILLOR ES HORA DE FOTRELS UNA PUNTADA DE PEU. ILUMINATS DE CUL DE BOTIL.

user I ara qué? | Hace más de 4 años

Correcció: mes de 1.300 nous casos a italia respecte al dissabteItalia 7 Març: 5.883 casos (5.061 actius, 589 recuperats, 233 morts) 28%Italia 8 Marc: 7.375 casos (6387 actius, 622 recuperats, 366 morts) 37%Font: Corriere della Sera, La Repubblica, La Nazione, Il Giornale

user Per en Asi nos va | Hace más de 4 años

El realment preocupant, apart del NUMERO de infectats (respectant els casos de persones majors, gent delicada, persones de risc, etc.) el mes greu es que hi hagi infectats entre el personal sanitari, ja que en aquest cass no hi haura prou professionals per atendre als malalts. De fet, nomes amb un cas conegut ja hi ha 15 sanitaris que no van a treballar.

user Meparto | Hace más de 4 años

Todo enpezo por un laboratorio o farmaceutica que le interesa sacar una vacuna y hacer un negocio. Pero las consecuencias son una escabachina de chinos y un monton de ciudadamos de otros continentes. Parece de pelicula pero es guión ceñido no muy lejos de la realidad. La escoria humana sigue adelante insensible a la vida humana. Simple

user Xec sa mosca | Hace más de 4 años

Sant Joan en perill d'extinsio

user Anna | Hace más de 4 años

Titular erroni: Primer DIAGNOSTICAT, no contagiat.

user Josna | Hace más de 4 años

Hi ha comentaris de una ignoracia infinita, casi que no val la pena ni contestar. Tot ho mescla.ho. Que tindra que veure, al catala amb el virus. Vos dire que la persona contagiada, es metge, pero venia de la peninsula. I com sou tant llestos., xarrau barbaritats..¡¡

user Menorquinadas | Hace más de 4 años

Que llegase era solo cuestión de tiempo, ahora toca ver como se encara el problema. Lamentablemente y vistos según que comentarios veo que lo más probable es que se reaccione a base de menorquinadas. Que si habrá poco trabajo y los menorquines primero y otras lindezas que demuestran el lamentable nivel de la mayor parte de la sociedad insular. No esperaba menos y más por supuesto tampoco.

user L’amo de Binicalaf | Hace más de 4 años

No os alarméis, solo hay que recuperar las viejas costumbres menorquinas. Tothom cada demati en dejú, 2 ginets i tachan!!!!... Bye bye virus!!!

user I ara qué? | Hace más de 4 años

ITALIA, actualment te 16 Millons de persones aillades i s'han realitzat més de 23.345 tests, i es sistema de test l'han pasar a fer un TAC al sistema respiratori.8 Febrer: 3 casos8 Març: 5.883 casos (5.061 actius, 589 recuperats, 233 morts)De moment el 28% dels 822 que ho han patit, han palmat. No es un 0,7%.I ara qué?