user menorqui | Hace más de 4 años

Mi hijo estudia en Madrid y estaba por venir a Menorca pero el solito penso tengo una abuela de 90 años y otra de 85 con cancer si venvo la voy a ver en este momento no tenia ningun sintoma decido que no voy a menorca a los tres dias tengo los sintomas y el corona virus gracias a dios no vine tengo otros compañeros que se fueron a su casa y han dado positivo en Granaday Ceuta con el cabreo de sus vecinos que estaban muy tranquilos hasta que llegaron ellos se de mas de una chica y chico que vienen de Madrid y Barcelona que les estan haciendo las pruebas por tener fiebre,tos y moquitos tiempo al tiempo que tendremos mas de los que querremos. El mio lo esta pasando sin ningun problema junto con otros compañeros y seguidos por los medicos que estan en contacto con ellos diariamente. Pensar un poquitin campeones.

user 2 coses te diré gent hipòcrita | Hace más de 4 años

1. Tornam per sa poca proposta universitaria que hi ha vigent a s'illa i per tant, malahuradament ens provoca sortir de l'illa i anar cap a altres terres. 2. S'efecte econòmic i ses despeses que açò provoca no són de ses capacitats de tota sa ciutadania, per tant s'esforç d'es pares es primordial i així com es preveu aquets dies, es gasto econòmic hauria estat considerable.(Així que enteradillos de s'illa, no vingueu a donar lliçons que poca cosa teniu que dir, escoltau sa tele i a seure tots amb es mòvil aferrat, jo jugaré a Monopoly, salut!)

user dic | Hace más de 4 años

Va gros: Parles dels madrilenys que han anat en massa cap a València o a Galicia? perquè si parles dels estudiants ets mol mala persona si no vols que vinguin a casa amb la familia.Ningú t´obliga a tenir contacte amb ells.

user Xec Lamo | Hace más de 4 años

El presidente del gobierno Pedro Sánchez ha decretado que los españoles podemos salir de casa y viajar a otras comunidades. ¿Como osais contradecir el estado de alarma decretado por nuestro líder y culpar a los estudiantes que se ajustan a la ley? Pareceis sediciosos. Cuando nuestro líder supremo decrete que no podemos salir de casa y no podemos viajar a otras comunidades después podremos culpar a los que salen de casa y viajan a otras comunidades. Mientras no sea así respetad a los que se ajustan a la ley. Por cierto, ¿no hay estudiantes menorquines estudiando en Madrid, donde hay el mayor foco de coronavirus de Europa, que han viajado a Menorca?

user Casa | Hace más de 4 años

Pues res tothom a casa tant qui vengui de fora com qui tengui por de contreure el corona, el més important és ara cuidar a majors i els que presentin malalties respiratòries, aquest son el vertader grup de risc. A ningú li agradaria patir el virus, però si no pertanyes als grups dits, no ens farà molt de mal patirlo, deu vulgui que no el patissim, pero una vegada patida una malaltia el nostre cos genera un tipus de anticos (no se exactament si amb el Covid19 pasa, pero en general sol ser així) el qual es capaç de memoritzar un antigen, I per tant al tornar a patir una malaltia aquesta sol durar molt menys i inclòs que no arribi a manifestar-se. Pel que veig quan es trobi o un tractament o una vacuna contra el virus, acabarà sent una nova malaltia anual, que segurament tornarem a patir. Per cert si hi ha un médico en la sala que hem digui si el que he dit sobre els anticossos es veritat, tampoc vull anar dint tonteries com molts ho fan.

user Superirresponsables | Hace más de 4 años

Jo també visc a sa península. I clar que m'hagues agradat tornar aquests díes. Us pensau que sa meva família no vol que torni? Però tal i com està es panorama ni se m'ocurreix. Estan tancant botigues, bars, restaurants, cancel.lant tot precisament per no escampar-ho. I sa gent superirresponsable, tant estudiants com els propis pares i mares. Deu ser que no teniu gent gran o inmunodeprimida a sa vostra família. Pero hi ha molta gent que sí!! I es Mateu Orfila no podrà atendre tothom. Sa gent no pot fer feina, ni els autònoms, son temps difícils per tothom. I alguns il.luminats de vacances. Que tanquin ja s'aeroport i es port pq sa gent és irresponsable a més no poder. Con la que está cayendo...

user El corona us saluda | Hace más de 4 años

Quant d'ignorant i patetiquisme hi ha a sa ciutadania, massa cap quadrat i de dreta que no veu més enllà de lo que li diuen per sa tele. Es corona està servint per tapar temes MOLT més serios i amb mes mortalitat que sa que se mos pinta aquet virus. Que si que es pot contagiar i tot lo que vulgueu cientificos intrepidos habitantes de menorca, que sou tots uns enterats des tema sembla, pero lo que trob molt fort es que es tirin pedres damunt es altres i que es jutgi a persones per sa manera de pensar, tothom te dret fins a dia d'avui a mourer-se aixi que a tapar-se amb ses mantes i petxuga cadascu a CA SEUA i amb germanor. Que si vos sentiu mes herois i voleu quedar dins sa soll, sort i ventura! Hi ha molta por i es sap molt poc, incertidumbre! A passar es dies i salut!

user Maria | Hace más de 4 años

Patéticossss y patéticas, dejad a los estudiantes en paz, de qué vais iluminatis salvadores del mundo, dais pena y dais rabia, salvadores de la Patria=Ridículos. El que esté libre de pecado q tire la primera piedra.

user Va gros | Hace más de 4 años

@ricardo, por supuesto que hacer la manifestación del 8m fue una cagada, como lo es esto, pero es que son tan tan feministes!!!!

user Caos | Hace más de 4 años

Pues es veu que definitivament els estudiants ho rebem, sabem que la representació poblacional de comentaris del menorca no es molt representativa del que pensa la majoria de menorquins,pero existeix el lliure opinar així que, si fins ara no havíeu estat preocupats pel tema i només els estudiants som els culpables allà vosaltres, ha vingut més gent. Si venen 300 estudiants potser arriben el doble o triple de viatjers no estudiants inclòs de altres països com UK, eeee pero nomes els estudiants duen coronavirus,perque es clar el coronavirus es coneix també com el virus de l'estudi, de fet totes les morts en realitat són gent que només estudiava i es clar han agafat coronavirus. Els viatges només els de vital importància. Si estar amb la teua familia que está preocupada no es motiu de venir, i estar en cuarentena, pues cadascú que pensi el que vulgui a uns els hi agrada i altres no. Amb amor i carinyo a tos els comentaristes vos estim