user berta veiga gomila | Hace más de 4 años

Una sugerencia des de aquest recó de casa a qui pertoqui, crecc que si ja tenim prou mascarilles a Maó n´haurien de repartir a les cases, on tanta gent gran no en te i quan surtim obligatoriament, mols no tenen fills i han de surtir a comprar queviures sense res....a partir dels 65 perque no mos donan una per cadasqun quant abans millor. si som el de més risc penso que no hauriem de surtir sense cap persona ni jves ni grans. adeu siau i, per cert saltre dia a qui "correspongui" eran gent däquí que varen surtir amb els fiets al carrer els pares... prou discriminació, prou!!!

user PepitaLaFantástica | Hace más de 4 años

No estic d'acord amb tu crític perquè per jo no és el mateix dir hi ha X casos confirmats i Z que no es poden confirmar per una falta de mitjans, que només dir aquells que es poden confirmar, ja que això no representa una xifra, ni fer-hi a prop, real. A part d'això, i per desgràcia, el tema del confinament és una mica dubtós ja que, segons el meu punt de vista, ara mateix només hauria de fer feina la gent IMPRESCINDIBLE. No crec que el sector de la construcció o la jardineria, per exemple, hagin d'estar en actiu en un moment tan delicat. Ja no només perquè és visible que no tots prenen les mesures corresponents, o no els hi proporcionen, sinó també perquè són treballadors que tenen probabilitat de patir un accident i ocupar una plaça molt necessària en aquests moments. I, a tot això, hem de sumar-hi la gent que surt 54 vegades a comprar, a la farmàcia, a l'estanc, etc. I una vegada més, GRÀCIES als SANITARIS i, en general, a tots aquells que esteu en primera línia de batalla.

user Rabia | Hace más de 4 años

Pero como se puede que la obra sigue en la isla ?? En el casco antiguo de ciutadella, Sa muradeta grupos de trabadojeres sin protección , tocando mismos herramientas ?? Y barcos de pescadores que salen con dos o tres personas ? Y nosotros que hacemos el máximum para quedar confinados porque no solamente se trata de su mismo pero de la salud de toda la isla. A este ritmo vamos a quedar en confinamiento 5 meses !!

user Alberto | Hace más de 4 años

A quien le interese la evolución del gasto publico en Sanidad periodo 1970/2018.https://datosmacro.expansion.com/estado/gasto/salud/espana

user Alberto | Hace más de 4 años

A Critic: Gobierno Zapatero año 2008 gasto Sanitario 68.127 M€. Durante los siguientes años 2009-73.081 M€.; 2010-72.812 M€; 2011- 71.667 M€.; 2012-68.048 M€.; 2013-65.694 M€.; 2014-65.926 M€.; 2015 -70.141 M€.; 2016-71.352M€.; 2017-73.079M€.; 2018 gobernando Sánchez , pero con los presupuestos de Rajoy 75.435 M€. Quitando los peores años de la crisis, a la que contribuyo con entusiasmo el Sr. Zapatero, y que hubo de recortar de todos los lados. Podemos comprobar que el P.P: aumento el gasto en sanidad de los 68 mil a los 75 mil millones de euros. Hay que saber de lo que se habla, antes de hacer afirmaciones, lo que no se, es si esto Vd. lo ignoraba, o nos estaba mintiendo.

user On line | Hace más de 4 años

Aprovecharé la plataforma del diari, para pedir por favor, que la gente no compre online, artículos que no sean de primera necesidad. Los repartidores también se la están jugando. No compreis online, ropa, calzado, etc. aunque esté muy rebajado. Ya habrá tiempo después. Y también aprovecharé para pedir que paralicen las obras de construcción, a no ser que estén construyendo un hospital. Los trabajadores de la construcción, cuando vuelven a sus casas, lo hacen con el miedo de contagiar a sus seres queridos. Esta situación es muy injusta. Para los dos gremios. Por favor.

user Crític | Hace más de 4 años

Les dades no se "suavitzen"... Es donen les que es coneixen. El problema és que no hi ha tests ni capacitat tècnica per testar tota la població. Quan arribin els materials comprats, es podrà fer unt test mostral (no arribarà a tothom) però servirà per conèixer millor la situació.La veritat és que ningú vol tapar dades. De fet, s'ha confinat tothom perquè no es pot treballar només aïllants els casos, ja que molts són asintomàtics. I els científics i els tècnics necessiten dades reals per treballar i això és el que intenten fer a partir de comprar molts de tests que encara no han arribat. Però primer es destinen a determinats grups: sanitaris i personal imprescindible, residents a llars de tercera edat, etc. i només després per conèixer l'abast general de l'epidèmia.I no tant per saber quants n'hi ha hagut, sinó per saber si hi ha prou gent immunitzada per garantir que no es torna a expandir com abans del tancament.

user Día 17 de confinament | Hace más de 4 años

Vaig arribar un dia 10 de BCN per passar la resta de la setmana. Per precaució vaig quedar a casa fent confinament. Dijous 12 cancelen les classes. Després de 17 dies de màxim confinament no present cap sintomes, ni jo ni la meva família, seria estrany 5 asimptomatics junts, tinguent en compte que elseus pares tenen 55 i 59 anys. Ara queda seguir a casa cuidar-se tots donar ànims als que estan lluitant contra es virus. Quan acabi això toca disfrutar de Menorca, platges, comerços... Sort i que acabi el més prest possible.

user @Menorking Menorking | Hace más de 4 años

Me encantaría conocer a mi otro yo

user Ryu | Hace más de 4 años

Que peligrosa es la libertad de expresión. El comentario de ulramo es un ejemplo de lo que digo