user Critico | Hace más de 4 años

Crític no tens ni idea del que xerres. Tota aquesta gent que xerres es donen d’alta com autònom.

user Crític | Hace más de 4 años

Cadascú té dret a defensar els seus interessos. Però el que no es pot fer és demanar ajudes públiques a qui té els ingressos en negra, com vaig sentir ahir per la televisió. I quan al sector dels "artistes"..... Com es pot valorar l'ajut?. Un pinto pot vendre la seva col·leció per internet. Un cantant també pot vendre cançons i discs on-line.... Els actors i cantants en directe no poden actuar, però actuen sempre?. Quins ingressos mitjans habituals tenen?. Què no els tenguin enguany és culpa del COVID-19?..... Si no ho han regulat és perquè hi ha massa incògnites... Ara bé, tothom té dret per vetllar pels seus interessos.

user Prou informes | Hace más de 4 años

El otro día se anunciaba un informe en el que se explicaba el sentimiento de los escolares y ahora este informe. ¿Son necesarios estos informes? ¿Cuánto cuestan? ¿Quién adjudica estos informes? ¿Para qué sirven estos informes? Creo que ha llegado el momento de tener un poco de transparencia ante informes y más informes de dudosa utilidad. ¿Es el mejor sitio dónde puede ir a parar nuestro dinero?

user Igualtat | Hace más de 4 años

Som o no som tots iguals? Per que els calificats d'artistes tenen més drets que la resta? tots hem perdut doblers i no sabem com acabarem, si tindrem feina quan açò s'acabi. Per que haig de donar part dels impostos que a mi si em demanen pagar a aquests altres? si jo vull dedicar - me a pintar plats , ja som artista, si ningú em compra, que me paguin dels doblers públics per que jo som artista, no? Doncs no, si vull pintar plats m'exposo a no guanyar doblers, i si vull menjar, me dedicaré a una altra cosa,no esperaré que me mantenguin els altres. Polítics, quan vos davallar eu el sou voltros? hi ha prioritats i molta gent s'ho passarà molt malament, no llenceu els doblers d'aquesta manera, costen molt de pagar i ha d'anar a la gent que ho necessitarà, no als vostres amigues.

user Really George? | Hace más de 4 años

A excepción de Amazon, Mercadona, Carrefur, Lidl y unos pocos más, ¿quién no ha perdido ingresos en esta crisis? Que me llame el Sr. Gomila y yo le explicaré detalladamente qué porcentaje he perdido yo. No es necesario gastar ni un euro en hacer encuestas, porque ese euro lo vamos a necesitar para levantar el país. Toca eliminar gastos superfluos y aprovechar al máximo cada euro que tengamos y, lamentablemente, la cultura relacionada con el ocio, no es prioritaria. Lo lamento por los artistas, pero no son prioritarios. Se tendrán que buscar temporalmente la vida de otra manera. Ojo, como nos va a tocar a muchos, entre los que me incluyo.

user No es? | Hace más de 4 años

Uno no es Mister Proper?

user No passis pena | Hace más de 4 años

Molt guapos es calbs de sa foto ; de qui cobren aquets pajaros ????.

user Esquirol | Hace más de 4 años

Espantos. Se mos veu es plumero a mes dun. Ara no queda tan en laire lo de tancar sillla. Pero ni con esas. Porem dir que, qui ens governa tambe es un artista, que podria deixar de fer es paparot.............

user ciutadellenc | Hace más de 4 años

El món és ple d'indesitjables i Menorca en té, com a mínim, un parell que van opinant sense tenir ni la més mínima idea del que és un artista. Dos melaos, diria. Si es creuen que artista un ho és segons els seus ingressos, van molt equivocats. Ignorants!

user Ciutada | Hace más de 4 años

Pero no se dan cuenta que somos todos unos artistas.Tambien hemos perdido los ingresos,todos los trabajadores y autonomos.