user tarja | Hace más de 4 años

Amb la targeta del ibsalut. Podríem anar a les farmàcies amb les targetes dels nostres pares grans ( per que ells no surtin de casa ) i el mateix amb persones d'alt risc, nens etc i passar-la com amb la medicació i que et donessin al manco 1 mascareta per targeta sanitària. Se que no serveixen de gaire aquestes però al manco tindríem alguna, per si algun dia ens fa falta que sortim de casa, esperem que no però és que mai se sap, i estem totalment desprotegits. Jo no se voltros pero jo em donaria de tortes per haver cregut als que deien que amb rentar - se les mans i estornudar al colze ja estava tot arreglat i no vaig comprar cap mascareta.

user Manosymanos | Hace más de 4 años

Venga, ahí metiendo la mano todo el mundo y tocando un buen número d mascarillas con la mano para coger la tuya propia... Ideal, oye!!!

user Crític | Hace más de 4 años

Se suposa que aquesta remesa és per als treballadors que s'incorporan a la feina i que, principalment, fan servir el transport públic.De moment només és obligatori (a les Illes Balears a més) pels treballadors que no poden mantenir la distància de seguretat en el lloc de treball.Aquestes masqueretes no es destinen a la població general.Segurament més endavant, quan hi hagi prou estoc, ho faran obligatori per tothom o, com a mínim, recomenable.En els països asiàtics tothom en du. Però no és per no contigiar-se, és per no contagiar els altres.A més, s'ha de dur bé, no s'ha de reutilitzar i no es pot tocar constanment i s'ha de treure amb cura. Sinó tampoc no serveix per a res.

user Fauna y flora | Hace más de 4 años

Vergúenza!!......18.000 conciudadanos muertos y un mes después seguimos siendo ineficaces e incapaces!..vergúenza!

user sargantana | Hace más de 4 años

Estaciones de autobuses de Ciutadella? Que los ayuntamientos repartan las mascarillas a los ciudadanos casa por casa, que nos encontrarán las 24 horas , y por supuesto en todos los sevicios públicos.

user Conclusion | Hace más de 4 años

Para" el que no llora" a ver... Si las reparten por los buzones son muchas a repartir y mucho dinero gastado, si reparten en las estaciones, quién va a ir a buscarlas?? Tu seguro que te quedas en casa, por lo tanto es otra de las manipulaciones del gobierno y otra mentira más, solo buscan la foto para salir por los medios de comunicación, así los borregos siguen pastando, no os dais cuenta que nos tratan como tontos?????

user Joan | Hace más de 4 años

Una cosa, per el que tenc entès, aquestes mascarilles son per els qui hagin d'emprar serveis de transport públic, ja que son uns des principals focus de contagis. I els qui han d'adecuar els llocs de treball amb prou mesures de seguretat son els empresaris. De totes maneres un dels principals peoblemes que tenim a Epanya (a part de sa ses decisions polítiques que han arribat malament i tart) es que practicament no tenim producció propia (territori nacional) de cap material medic, pel que depenem de proveedors externs que no donen abast i s'aprofiten, per açò no hi poden repsrtir mascarilles per tothom. De totes maneres trob ridícul i precepitat deixar tornar a fer feina a nes col•lectius que avui dimarts tornen a treballar, tinguent en compte que s'inmensa majoria no tindran epis per evitar contagis.

user Es antihigienico | Hace más de 4 años

Esto es muy antihigienico .Deberian estar envueltas.

user Cuba Libre | Hace más de 4 años

Y el resto de poblaciones que se jodan no?

user Idea | Hace más de 4 años

¿Podrían darlas también a la entrada de los centros de salud?.