user Xisco | Hace más de 4 años

Millor així el cavalls no tindrán cap problema, pensau molt en festa perque no teniu cap, aixó que feu es maltracte animal

user Miquel | Hace más de 4 años

Jo crec que nomes es celebraran ses de Mao, per ser capital, tots es ciutadellencs esteis convidats, sa pomada per sa gent de ponent sera gratis en senyal de germanor.

user marianela | Hace más de 4 años

Me alegro infinitamente

user Caixer antipandemias | Hace más de 4 años

Al comentario que ha hecho un par de personas... deciros que yo salgo a las fiestas con el caballo, y efectivamente no se prepara en un mes un caballo, precisamente por ello... cada dia durante los 365 dias del año mi caballo sale a trabajar y esta en plena forma y si mañana hubiera un jaleo, está preparado para salir porque esta entrenado. Por eso, hay que seguir haciendo igual y no decidir hasta mas adelante. Si se hace estaremos a punto, sino pues habrá que esperar al próximo año.

user Claudia | Hace más de 4 años

Por lo que veo, será difícil la re-apertura de colegios (septiembre está cerca) o ir al cine en los próximos doce meses o a un restaurante, celebrar una boda, una fiesta de cumpleaños e incluso también se pueden plantear suspender la Cabalgata de Reyes Magos etc etc por ser previsores que no quede!!

user a Marta | Hace más de 4 años

Supongo que no dependes de ningún empresario,los pones a parir y me da la impresión que tu de empresaria nada.Como puedes hablar asi,si el empresario no abre el negocio no hay contratos,a que tu no necesitas ningún sueldo.Das pena.

user Rr | Hace más de 4 años

Vengaa vaa ja estaa be de dir tonteriess dr maltracte animal i histories aqui no hi ja res des coronavirus aquet i no m'hos passaria res pero bonu per sa seguritat mes val q s'aplasin l'any qui ve i anirem amb mes ganes el 2021 vuras tuu es cavalls l'any qui ve els planc. esper q mes de un antes des born dugui 300 botss. viscaa sant jjoan viscaa ciutadella i ets ciutadellencs/es ( ppsarem ciutsdellenques q ses feministes es molesten dsprs). i he no crec q el disfrutis gaire a naquet estiu perque no i haura res ara ja te dic si posen fina dia 10 de maig jo dia 27 sere a nes talaier pasi lo q pasi.

user Miniaturix | Hace más de 4 años

Pues se celebra con los amigos y yá está Con 4 cervezas de las fiestas en cass te tomas 2 cajas

user bugar des canal | Hace más de 4 años

Any 1.900 , mortalitat infantil 180 de 1.000 fiets . 1.950, 60 de 1.000 fiets. Ara 3 fiets. La pèrdua humana pel coronavirus, no arriba a 0,4 persones de cada 1.000. 1.900, una desgraciada esperança de vida de 35 anys. Ara de 83. Les famílies convivien amb la mort insistent. La vida, era el risc de morir en qualsevol moment. Uns pels virus, i els altres per la manca de menjar . Ara pensàvem que la persona del segle XXI es trobava per sobre de tot i del risc. Caldrà de bell nou, aprendre a conviure amb una miqueta de risc. Som afortunats , però el temps dirà si, des de el primer error polític, cap mesura i prevenció, a la de parar “totes” les necessitats bàsiques familiars , no conduirà a una desgracia molt més greu. Espanya, te el desgavell del deute “Públic”, igual que a 1.910. Una Administració descontrolada. Ara a tot hora noticies del virus. Les que vindran seran mudes per imposició política. Només ens que pregar i que St Joan ens ajudi.

user Ja està be | Hace más de 4 años

Crec que ja està bé que sempre hi hagi colqu que volgui posar foc entre Ciutadella i Maó o amb els altres pobles de Menorca, prou ja de aso!! , i menys amb aquests moments. Ses festas son de tots noltros, son únicas I especials per cada un de noltros, i es que no li agradi ja sap que pot fer! Enguany no hi haurà festas per cap poble, pues val, no hi ha cap pega, ja vindran l, any que ve, pert tots i ja està! Dexeu anar es rollu aquet de que no ens podem veure, entre es pobles! Ànims Ciutadella, Ferreries, Mercadal, Migjorn, Alaior, Sant Lluís, Es Castell, Maó, Esteim junts!!!