user Menorca al cor | Hace más de 4 años

@Extraveit, serà que no t'estimes Menorca i Sant Joan si ens dius a tots els menorquins que ens donin, per quatre "replegats" que hi ha a totes ses festes, i també molts que hi deu haver a casa teva. Vens a Menorca i l'has d'estimar i respectar, com ses seues tradicions, festes, platges, etc. Quants de turistes forasters com tu no respecten res, deixen fems, es fan banys de fang (prohibits per cert), fondejen a sa posidònia, es creuen els reis per venir de fora a donar llimosna a nes locals, i un llarg etcètera que no fa falta ni comentar...Per tant jo et podria dir també que et donin, et mereixes el que et van fer, però no ho faré, tenc més respecte per tu, i et diré que no fa falta que tornis, no ens fan falta personatges com tu, que s'omplen sa boca de Menorca i després despotriquen als que hi vivim tot s'any, i tenim cura que aquest maravellós tros de roca enmig del Mediterrani seguesqui amb la seva essència, cosa que segurament tu, Extraveit, no entendràs mai.

user Extraveit | Hace más de 4 años

Veniem gairebé cada Sant Joan a Ciutadella, fa 27 anys que passem l'estiu a Menorca i me l'estimo més que molts. Un any la meva dona es va indisposar al Born durant les festes de Sant Joan, NO ens facilitàven la sortida, és més, la impedien, la van grapejar el que van poder, li van tirar el barret i vàrem perdre les ulleres. Però lo més trist, es que al demanar si us plau que ens obríssin pas, i per part dels desgraciats de torn i borratxets bufons dels seus amiguets, ens van dir " PER QUÈ VENIU !!!. Conseqüencia, no he tornat mai més per Sant Joan, i durant les vacances evito anar a Ciutadella. Per tant, que us donin, però bé !!!! Apa, bon Sant Joan 2021.

user Menorquina | Hace más de 4 años

Jo també m’encanta Sant Joan. No soc pobre de sentiment i si que se me posa la pell de gallina en sentir es primer toc de fabiol. Però s’ha d’acceptar que no es pot fer! com a persones racionals que som, enserio no podeu arribar a entendre alguns que açò seria un suicidi per a Menorca? Vau neixer ahir o què? Esque es indignant com hi ha gent tant caparruda i sense dos dits de fronts que es preocupi més per fer una festa! I no pel fet que fa un mes i picu que no veim a nes nostres familiars, els nostros amics, els pobres avis que estan tots sols!!! Pero eh! Voltros segiu plorant per Sant Joan! Açò si que es ser “pobre de sentiment”

user Tofol | Hace más de 4 años

Per sa gent que s’alegra de que no es fera Sant Joan; sou pobres de sentiment, mai podreu sebre lo que és s’amor a unes festes i a unes tradicions que te mostren des de que ets petit, sempre amb respecte a tots, es ciutadellencs mai mus ficam amb ses altres festes, de fet mus agrada disfrutar-les. Visca Menorca, però per es envejosos que mai podreu plorar ni sa vus poserà sa pell de gallina, anims!!

user cavei | Hace más de 4 años

alcudi i aleluya deu vus tingues devant... el tocarieu estona a nes fabiol jajajajaja... tranquils que ja tenim ses mans esmolades per l'any qui ve cada any reben uns quants

user D'alcudi | Hace más de 4 años

No fotis!! So meus amics i jo que som de mallorca i venim cada any... quina llastima. Ens perdrem sa millor festa que hi ha per beure pomada i agafar un bon pet...!! I mos voliem endur colque bandera d'un balcó de record com cada any i aquest no podrem..quina rabia!! Gent de ciutadella, vus entenem perfectament. Molts d'animos i fins l'any qui ve si cristo vol...(era aixi no??)

user Josepp Steward | Hace más de 4 años

Es tindrien que repensar? REFERMAR es protocols per defensar el camp y que es duros Que es generen per Ses Festes no vagin només a parar a empreses hoteleres, quan s' esforç i es "schow" el posa sa gent del camp. Crec que protocolàriament no té molt de sentit. Cal repensar-refermar es protocolos Ses Festes, sabem d' on venen però no tenim clar cap a on anam.

user Aleluya | Hace más de 4 años

Siiiiiii!!!! Por fin!!!! Un verano sin fiestas ni nada. Tranquilidad absoluta por una vez. Ya está bien de borrachos y gente inconsciente que bebe y bebe para no saber lo que hace. Suspendidas todas tendrían que estar!! Esta isla sin verano no vale nada y ahora se van a enterar muchos. Que aprendan de una vez y si! Fuera fiestas!!

user MARIA | Hace más de 4 años

Després de llegir es comentaris, penosos alguns d' ells, com caixera que son en sap molt de greu per es ciutadellencs no pode celebrar Sant Joan, ( NI CAP FESTE DE MENORCA)) perquè serà aixì ara bè!!! com podeu pensar en festes? I no pensar en tote aquella gent que per desgracia ens a deixat, i algú pensa en els cavalls que fa 2 mesos que estan aturats a l'estable que penseu que es posar sa sella i partir a fer bots, tenen un entrenenament com quansevol esportista i ara pobres tenen 10 minuts de corda i es qui tengui un tancat per deixar-los una estona amollats,sobre tot SALUT gente i l'any qui ve ja veurem una abraçada molt forte a tots es ciutadellencs de una maonesa i sobre tot (MENORQUINA)

user Seny | Hace más de 4 años

Crec que molts ciutadellencs i ciutadellenques, no ens importa anular ses festes enguany, perquè entenem es dolor que hi ha ara mateix per molts països del món. També sabíem que era lo més sensat i lo més adecuat es que no es fessin enguany ses festes. Només esperar que tot vagi molt millor i prest poguem continuar amb ses nostres vides i que sa gent no ho pasi gaire malament aquests dies (sobretot econòmicament). PD: Toribio, hay 106 (que se sepa) personas infectadas. Y podrían ser más. Sabe usted eso de, más vale prevenir que curar? Pues eso, podrían ser muchos más casos y más que podrían venir de afuera. I a tots aquells que voleu fer sa punyeta a sa gent de ciutadella... Anau a pastar.