user Posidonio Ecolopons | Hace más de 4 años

Hostilidat i hostils son els membres i ses activitats de grups que rera una accio aparent bona pes poble sercan sa manera de que no sigui possible cap acord amb empresas turisticas o ramaderas per que limpacte huma del us public de passos i camins sigui compatible amb altres usos a aquests llocs. Tot per que es molt rentable politicament. I segueixen amb la mateixa cansoneta desde el gran exit del cami de cavalls. Un gran exit per els hotelers i un gran desastre ecologic per molts ecosistemas que estean protegits per el seu aillament. Estic segur que no els i agradara es comentari, ses veritats couen!

user Bernat alzina | Hace más de 4 años

Catalina Ferrer, parlen d’un camí públic, no privat. I el camí és el tancat no el que passa a 70 metres Tomeu G, una associació recreativa que defensa el bé públic que durant dècades ha estat emprat pels ciutadans com a recurs recreatiu. Dels pocs camins públics oberts al poble

user Migjorne | Hace más de 4 años

De todas maneras, Salvador Pardo, te recuerdo que al menos hasta anteayer se podía transitar libremente por el dichoso camino. Otra cosa es que los de Coordinadora se quieran meter dentro del mismísimo patio de las casas del predio para tocarle las narices la propietario.

user Migjorne | Hace más de 4 años

El Defensor del Pueblo informará de la actitud «hostil» de Es Migjorn, la pregunta que me hago es, "actitud hostil" a quien, porque si hay dos respuestas con registro de salida, alguien ha metido la pata hasta el fondo.

user Ullastre | Hace más de 4 años

Salvador Prado. Sa defensa des camins té a veure amb sa seva conservació, no amb facilitar sa seva utilització com a atractiu per es turisme de masses. És senzill d'entendre que facilitar es trànsit per àrees molt fràgils des territori, sens dubte afavoreix es que vostè defineix com «la voracitat insadollable d'aquest neo capitalisme».

user Pere B | Hace más de 4 años

Los que se dedican a comentar que personas aparecen en la foto, y la ideología que puedan tener, ¿es porque no saben leer?. Porque la noticia no habla de quienes aparecen en la imagen. Venga!! Anímense y lean, que no es tan difícil.

user Salvador Pardo | Hace más de 4 años

Fins i tot l'Església diu que la propietat privada ha de tenir una funció social...

user Catalina Ferrer Gomila | Hace más de 4 años

Algunos no saben ni respetan lo que significa la propiedad privada. Esos mismos de la pancarta y a quienes representan no los creo muy desprendidos en cuanto a lo suyo, no comparten ni otorgan permisos en cuanto a sus fueros materiales se refiere, eso sí, los terrenos del prójimo son de todos según ellos.

user Salvador | Hace más de 4 años

El PSOE des Migjorn va cometre molts errors en el passat i jo crec que només això explica que governi el PP per 5 vots de diferència. Però la defensa del caràcter públic d'un bé en un litigi és deure de tot Ajuntament, sigui del color que sigui. No cal dir que no sóc del PSOE.

user Salvador Pardo | Hace más de 4 años

Sr Ullastre (per cert, us animo a signar amb el nom, no passa res), la massificació turística, a parer meu, no té a veure amb la defensa dels camins, sinó més aviat amb la voracitat insadollable d'aquest neo capitalisme que ens ha dut al caos que vivim.