user Enhorabona Pepe | Hace más de 4 años

Enhorabona Pepe por tu propuesta. La considero muy acertada.Sería igualmente recomendable que el Ajuntament de Ciuatadella - dada las nuevas necesidades personales - impulsara la peatonalización TOTAL del CASCO ANTIGUO. Como esta ocasión Ajuntament, no la tendréis.

user Nuria | Hace más de 4 años

Para el año que viene lo celebráis por doble y ya está se han suspendido todas fiestas en España. Un poco de respecto por todas las personas que desgraciadamente se ha llevado este virus.

user Fel | Hace más de 4 años

Con permiso de la autoridad y si el tiempo no lo impide, alguna coseta tindrien d'organisar des de s'Ajuntament, que vulguem o no, no serà un dia com un altre i si no el lleven es festiu a Ciutadella. Si sa banda de música fa un concertet a n'Es Pla o ben davant des teatre des Born que pens que sense forasters son puestos prou grans pel tema de la distancia social i els focs que també es poden veure des de molts de llocs, s'animaria un poc la cosa. El tema de les retransmissions tampoc estaria malament (els capellans fan missa cada diumenge per youtube), discurset de sa convidada i lo de rifar ses carotes també. Enguany "as pla hi faltara gent", no deixem que hi falti un poc d'alegria i des sentiments.

user Missatge | Hace más de 4 años

TOTHOM A POSAR SA BANDERA DE SANT JOAN AMB UN FLOC DE DOL FINS SANT JOAN DE L'ANY QUE VE L'HEM DE TENIR PENJADA

user Pensar | Hace más de 4 años

Sort que hi ha gent que pensa per noltros perquè si fos per sa gent... Us pensau que tot això ja està acabat? La OMS feia molts mesos que avisava i no li vam fer cas i així ens ha anat. Ara està dient que això no s'ha acabat, tampoc els farem cas? Deixau-vos de festes i mirau per sa salut de tots, especialment des nostros avis. L'any que ve serà una altre any!

user Hanimu Txatxus | Hace más de 4 años

O sigui que donaran lo que recaudin a ets afectats, bars i "feriantes"....

user Este año.....no | Hace más de 4 años

Creo sinceramente, que este año, se podría quedar toda la isla sin fiestas, mas que nada por prevención, que aquí no ha habido el mismo índice que en la península.....seguro pero más vale prevenir que curar, y sino basta ver fiestas más multitudinarias,ya están suspendidas. No creo que tengamos que ir de sobrados, osea que alcaldes/as y presidenta empiecen a hablar del tema.

user Joana, suma-t'hi | Hace más de 4 años

Joana Gomila, entenc la precaució. Però ara que sabem que dia 21 de juny ha acabat la tornada a la normalitat, es el moment de replantejar Sant Joan. Es pot fer una petita comitiva nomes amb el Fabioler, Caixer Fadri, Caixers Pagesos, Caixer Casat, Capellana i Caixer Senyor, i deixar que el póble de Ciutadella disfruti sol, sense aglomeracions, de un Sant Joan tradicional com el des nostre avis. No deixeu passar la oportunitat, que no tornarà. El poble celebrarà igual. Val més que us hi sumeu, la preparació necesaria es poca, el risc amb ports i aeroports tancats es nul, ja s'hauran fets els testos i fins i tot els redits politics seran molt

user Un Sant Joan de dalt de tot | Hace más de 4 años

Totes ses cases a Santa Clara obertes, Ciutadellencs. Sant Joan no es de ses institucions, i ells no son ningú per prohibir un sentiment. El poble es el que decideix. Ells ens lleven una part, però la resta la portem a dins. El destí ha fet que dia 22 poguem celebrar els festers, i dia 23 i 24 celebrar amb els nostres amics i familiars ses nostres festes.

user Pere | Hace más de 4 años

Se sembla bona idea la rifa que proposa en Pepe, com que pens que IB3 aquest any no en voldrà saber res si no hi ha mallorquins, retransmetre per yotube a més del que diu, ses completes a Sant Joan de Missa i sa Missa de caixers que as final és el nucli del Sant Joan autèntic, amb un especial record a les víctimes menorquines del virus. Serà un dimecres festiu a Ciutadella tan pel qui tengui feina com pel qui no i encara que sigui esmorteït, el sentiment hi és igual. També me sembla una bona idea de promoció del comerç i del producte local, tan presencial com per internet, per ara i també pel futur i en la promoció hi podria participar la junta d'enguany (de fet, representen entre d'altres estaments als treballadors menestrals i del camp) encara que fos testimonialment.