user Núria | Hace más de 3 años

Ja poden reclamar! Aquest consistori és sord i sense idees. Només sap passar el plateret i seguir amb la inèrcia d'una nefasta administració municipal. Heu vist alguna idea nova, creativa, suggestiva, innovadora en aquests darrers anys? Cap ni una! Viuen de la certesa que no hi ha alternativa, perquè el PP ja ha demostrat llargament que són pitjors i més deshonestos.

user señores | Hace más de 3 años

hay que saber disfrutar de lo votado, ahora, disfrutalo

user Sos | Hace más de 3 años

A sa Plaza Nova com a pinchas.

user Bar | Hace más de 3 años

Nada mas faltaría con los Precios abusisvos que ya tienen todos y cada uno de los bares de la zona, insisto nada mas faltaría. Ahora ampliar sus terrazas que apechuguen, acaso los que vivimos en pisos pequeños podemos poner la barbacoa y piscina hinchable en la calle, como ellos todos los comercios lo sufriremos y no sacamos nuestras prendas de ropa, zapatos, secadorea... a la calle. Anda ya!!!! Es indignante si su local o terraza les queda pequeño no tienen porque invadir ni aparcamientos de coches ni edificios vecinos.

user Nomecuadra | Hace más de 3 años

No le daria mucho importancia a estos articulos que solo arman polemica , dalt es passeig solo lo puede contemplar el bar que no tiene parking sino carretera adelante y muy poca acera y mesas .No creo que sea ni comodo ni rentable ...lo tuvieron hace tiempo y no quisieron seguir .Los ertes son para estos casos , hasta que puedan abrir en condiciones .A los demas que les faciliten plazas de parking que lo tienen adelante.

user Per una ciutadella millor | Hace más de 3 años

Per una plaça des born peatonal; sa plaça principal i preciosa de Ciutadella podria dinamitzar s'activitat comercial i cultural de Ciutadella i Menorca llevant almenys durant es caps de setmana es cotxes de sa plaça. Aquí podeu firmar; https://www.change.org/p/ajuntament-de-ciutadella-una-pla%C3%A7a-d-es-born-peatonal-ciutadella-de-menorca

user cromapons | Hace más de 3 años

Abans de la crisi, anar a passejar pels carrers era com una carrera d'obstacles per no tropisar amb les terraçes, els bars s'havien fet els amos del carrer, com a la plaça Nova de Ciutadella, com al Mercat, com a la plaça d'Afrtruix, Ara els bars volen tenir igual de taules ampliant la superficie en detriment dels vianants i aixó es inadmissible, els que hem estat confinats també tenim dret a sortir al carrer i passejar tranquilament. Que s'enterin que no solament ells si no tots hem perdut amb aquest maleït virus.

user Maverick | Hace más de 3 años

Lo que faltaba.....y una vez asentados..quien los saca de ahi ? Dejen es paseix en paz. y si no ;pueden abrir que no abran.

user Notícia de premsa avui | Hace más de 3 años

S'han tancat tots els bars i discoteques de Seül després de detectar-se un rebrot · Es farà seguiment i proves a unes 1.510 persones que han estat a la zona afectada

user Isa | Hace más de 3 años

Sa meua opinió és que es una bona idea, tots em de fer s'esforç per millorar sa citació actual, en diuen que comprem producte local per ajudar a sa gent d'aquí, anar de vacances dins es nostre territori per ajudar a hotelers... I ara voltros no voleu ajudar a n'es propietaris d'es bars, com ja diuen és de manera temporal, tenen tot és dret de poder fer feina. DONAU-LIS ES PERMIS voltros com Ajuntament també teniu que ajudar a tornar a sa "normalitat" ajudant a n'es poble, tant com se pugui I SE POT Gràcies,