user Julian Torrent | Hace más de 3 años

Bravo por VOX!!! La izquierda está que trina!!! Ya se ve que se han puesto muy nerviosos!! Apuntadme para la próxima manifestación. Esta vez no pude asistir, pero a la próxima voy seguro. Enhorabuena!!

user Açò és mundiaaaaaaaal | Hace más de 3 años

Per a @Ernest, aquesta manifestació no ha molestat gens, ni esquerra ni a dreta, els comentaris son de mofa i ridícul d'aquest grupet de trasnotxats fidels al règim, com sembla que a tu t'agrada, potser també en formes part. Sa gent comenta i se n'enriu dels paperots den Camps i comanyia, perquè si realment Vox fos un partit amb molt de suport, estaria a totes ses administracions de Menorca, no creus? ALe, ves a fer una volteta amb cotxo...Ah! i no te deixis la banderita!

user de sa costa de l'iglesia | Hace más de 3 años

¡Acabo de acertar!. Aunque esta vez y debido al retraso horario solo han seguido la consigna del mensaje unos cincuenta de la lista de convocados por el Gran Hermano que manda el mensaje via WhatsApp. le han fallado otros sesenta, porque son muy madrugadores y ya habían cumplido la consigna al mediodía.

user Payasos | Hace más de 3 años

VOX i gent a fin, la pròxima manifestació en bicicleta, Avam si així us arriba un poc de “riego” al cervell, que som a Menorca, reserva de la biosfera, contaminació no només de gasolina, acústica, cultural...

user Ernest | Hace más de 3 años

Veient la quantitat de comentaris, està molt clar que aquesta manifestació de VOX ha molestat moltíssim a l'esquerra i també a alguns de dretes, que ara veuen com VOX els hi està menjant el terreny. VOX està demostrant ser molt necessari per Espanya i també per Menorca. Pel que veig, des de defora, els dirigents de VOX de Menorca estan fent una bona labor. Poc a poc estan assentant el projecte aquí i l'estan donant a conéixer. I això es veu perfectament amb l'augment de vots a les darreres eleccions o la major presència mediàtica i en xarxes socials, i sobretot, amb les reaccions contràries de l'esquerra. Si els d'esquerres segueixen amb els mateixos estereotipus de sempre (com es veu en molts comentaris), per combatre a VOX, el seu èxit està assegurat. No m'havia interessat pel fenòmen VOX abans, però reconeixo que resulta atractiu i entenc que, de cada vegada, més gent fugi dels partits tradicionals i acolleixin un missatge fresc i sense complexes.

user Tururu | Hace más de 3 años

Irrissori....No arriben ni a es nombre d'afiliats des partit de ses banderetes i amics d'en Paco...Devien ser a es Mercamujer, comprant vi nacional, s'altre meitat. Fase 4 ja per ells, perquè puguin anar a El Valle, a fer trobades de més de 10 persones!!

user Yo | Hace más de 3 años

España el pais con mas sanitarios contagiados y MUERTOS del mundo. No digo mas

user Ridícul | Hace más de 3 años

Jo,jo,jo, quin ridícul que van fer !!!

user L'amo en Xec | Hace más de 3 años

Per en huevitos, perdó Don eggs, en cap moment he parlat del sr. Sánchez però supòs que te ve just entendre lo que llegeixes, no pateixis t'ho explicaré de manera senzilla: 1 Un virus desconegut i molt agressiu fa estragos a nivell mundial. 2 Cap pais del món, ni cap govern, està preparat per fer front a la pandèmia. 3 Durant la gestió de la crisis tant el govern central com els autonòmics s'equivoquen, i molt, però l'única finalitat és acabar amb la pandèmia. Mentrestant a l'únic país del món on l'oposició anteposa els seus interessos polítics per sobre de resolució de la crisi ha sigut aquí

user Mucho virus mucho virus es | Hace más de 3 años

Alguien se perdió algo de no se sabe que de una cabalgata............ del orgullo...............