user Erte | Hace más de 3 años

Alguien me puede confirmar si los educadores de las escoletes están en Erte? O seguimos pagando los mismos.......porque a mi hija de 3 años ni le ponen ni le corrigen deberes

user A adultocentrismo | Hace más de 3 años

Et diria que tens molta raó, però que oblides que els/les nens/nenes no acudeixen als parcs en solitari, sinó acompanyats per uns adults que no sempre tenen en compte la distància social... no és tan fàcil... Malauradament, els menors paguen les injustícies d’aquells qui han de donar exemple (tot el temps)... Quant als bars, torna a ser una qüestió de responsabilitat individual... Seria meravellós que aquest virus només contagiés als irresponsables. Llàstima que no sigui així...

user Adultocentrismo | Hace más de 3 años

Sigamos culpando a los niños de todo esto, parques cerrados, escuelas cerradas, cualquier lugar de esparcimiento infantil cerrado, pero eso si, los bares abiertos y bien juntitos todos... anda a la

user Ponent | Hace más de 3 años

Per ''ciutadalle yonc'' tant sencill com fer clases de 10 alumnes o 15 que son es nombre que es poden reunir ara. Es professors que apliquin sa normativa higienica de fer net cada vegada que s'acaba sa clase, o es que tu cuant et reuneixes amb es companys estéis a dos metros un de saltre.. venga a fer feina..

user Súper STEI | Hace más de 3 años

El consentido STEI ya dijo nanai ....A buscar otro collar para esta perra.Apertura de centros públicos en julio y agosto !!! Ya !!!

user Ciutadalle yonc | Hace más de 3 años

Hola, jo soc pare de una filleta de 1 any, nomes fare una petita reflexio: Es govern diu que ens podem reunir amb grups de 10 persones mantenint sa distacia de 2 metros... Ara be com tenc que dur jo sa meua filla de 1 any a s'escoleta i com li explic que no tengui contacte amb ets altres fillets? Com li dius que no agafi aquest juguet que un altre s'ha posat a sa boca? Com li dius que no s'atraqui a cap company seu? En fi moltes contradiccions hi ha ara mateux per obrir ses escoletes...

user MENORCA | Hace más de 3 años

He llegit sa carta d'algunes Apimes i la trob espantosa i super dura! No m'estranya que algunes escoletes no la volguessin firmar.

user Espe | Hace más de 3 años

Recuperar la normalitat si les mestres els han de rebre amb mascareta, guants i pantalla? Normalitat haver-los de mirar que no tenguin febre cada matí? Normalitat si just deixin una jugueta aquesta ha de ser desinfectada? Normalitat si no es poden juntar amb els fillets d'altres grups? Normalitat si no podran concloure el curs tots els que l'havien començat? Jo als meus fills no els hi duria... crec que per ells ha de ser molt més traumàtic tornar a l'escoleta.

user Julia | Hace más de 3 años

Las familias de Alaior también lo piden! Aunque ni Ayuntamiento ni escuela infantil se hayan puesto en contacto con ninguna familia! Que abran las escuelas infantiles cuanto antes por favor!

user Genoveva | Hace más de 3 años

Es una vergonya, es professors es poder que tenen i sa vesa per fer Feina, quan deixan a moltes families a nes peus des cavalls, sa situació es insostenible per moltes llars menorquines. Viva es sindicats no mes pensen en no fer res.