user Menorquin | Hace más de 3 años

Siempre hay algun comentario contra los Mallorquines y me da pena,el año pasado un grupo numeroso de jovenes gritando el boti,boti contra los Mahoneses,la verdad no entiendo este caracter tan cerrado de la gente de Ciutadella,no todos por supuesto pero demasiados para la buena convivencia,me cuentan gente mayor que por Sant Bartomeu los de ciutadella venian a Ferrerias a liar follon y que mas de uno se marchaba escarmentado,me sabe mal que no tengamos Sant Joan porque para mi a pesar de lo manifestado son unas grandes fiestas y son de los ciutadallencs pero tambien de todos los menorquines.

user inde | Hace más de 3 años

Coses: - La salut se l'ha de cuidar un mateix i cadascú ha de ser responsable del que faci. No podem pensar que tot és culpa de qui mana. - Baleària pot fer el que li roti. En té la concessió. - L'ajuntament no vol aglomeracions però la gent també farà el que li roti. Sabent açò, no seria millor fer qualque cosa perquè la gent faci el què vulgui ordenadament? - Ja no hi haurà estat d'alarma i no podran obligar a fer ningú a fer RES. - Jo proposaria fer un jaleo a Mallorca, així els mallorquin@s quedaran allà (el pagaria de gust). - Sant Joan el celebrarem, amb o sense actes.

user Met | Hace más de 3 años

Srs. de dalt la sala de Ciutadella de Menorca : Si es suspen una cosa o acte es fa el que s'ha ocordat , no és no i si és si ; ara miges tintes pseudo-imitacions i actes com es de ses carotes, un fabioler i un toc de dol ; aquesta vegada heu pixat fora d'es test. I som ciutadellenc. ! ! ! Cada cosa quan toca i en es lloch on toca.

user Ciutadellenca | Hace más de 3 años

Per molt que vulgui no puc entendre perquè Balearia vol augmentar els trajectes Mallorca - Menorca per Sant Joan. Per ventura no se'ls ha informat que aquest any per es COViD19 no se celebraran.? A qui correspon posar sentir comú a tal disparates? Volem tornar al confinement ? no crec que açò interessi a ningú. Un poc d'ordre. Si no de res hauran servit les pèrdues de treball i, encara més importante, les perdues d' éssers estimats. Un poc de seny que cervell en venen.

user es benotu | Hace más de 3 años

que cansats amb sant joan que no sa faran cap festes a tota menorca no domes a ciutadellla cansats

user Menorquina | Hace más de 3 años

Per favor, com a Ciutadellenca, Senyora Alcaldesa me fa empagair, me semble mentira que cuant se diu No es No, se fa es No, Es que no en feis cap de bona, i com hi hagi un brote, vindrem a s'ajuntament a demenar responsabilitat i si pod ser, Sa Dimisio de tots voltrus. AMB SA SALUT NO SE JUEGA JOANA.....FORA SANT JOAN ENGUANY

user ciutadellenca | Hace más de 3 años

Si Sant Joan està suspés, ha d'estar suspés per tots i per tot. Només que es pogui fer trobades amb sa familia i/o amics a casa

user Maria | Hace más de 3 años

Senyora Alcaldessa de Ciutadella. ¿No creu vostè, que millor ho deixem per a l'any que ve?, ¿Creu realment que es necesari fer aquest paripe? Com ciutadellenca estic avergonyida de veure aquestes anades d'olla. ¿No hi ha problemes molt més seriosos que ses festes ?. Em sembla que veurem molt mallorquí tirat per terra borratxo perdut i nosaltros es de ciutadella, a la platgeta que estarem millor, si no es pot no es pot i tota la resta són succedanis i perill de tornar enderrera el que duim avançat Au bon vent i barca nova

user Festes suspeses | Hace más de 3 años

Però avam, és que jo no m'estic enterant de res. Tota Espanya suspèn tot: falles, San Fermín, Setmanes Santes... I noltros sempre hem de ser diferents? No s'havien suspès ses festes? No sabem que és un NO? No tenim prou amb 27.000 persones mortes per un virus que encara és entre noltros? Què necessitam més? Que és que volem tornar-nos tancar a casa?

user Pau | Hace más de 3 años

Per a Juan , no vulguis passar sa responsabilitat només a nes polítics. Aquí com a sa seguretat en es món laboral, comença per un mateix. Seny seny que de cervell ja en venen.