user josep | Hace más de 3 años

aixo de la anulacio de les festes l´unic positiu que ia, es que els pobres cavalls no patiran la tortura a que s´els i sometia, amb relacio a l´enfermetat que cad´escu que s´apany.

user Para Pere Barber | Hace más de 3 años

Vas demanant coherència i tu eres és primer que et vas botar ses normes durant el confinament. Quan ningú podia surti, bé que anaves a correr amb es ca... mesqui ell ni podia. Ets un gran hipòcrita. Ets un polític mediocre amb ganes de cridar s'atenció. Junts per lô va fatal, si açò és el millor que tenen. Passaran molts i molts d'anys per poder tornar a està a s'ajuntament.

user ZaakaHector | Hace más de 3 años

Héctor ves tomando nota en Mahón y ahorramos el trabajo de las firmas, anda...que aún estás a tiempo de no liarla

user Flqc flac | Hace más de 3 años

En Benejam no és es batle, ja que en Tobal és batle a la sombra. Desgraciadament a Lo tenim un equip de govern incompetent gràcies a na Maria Camps una dona que no va saber fer una llista de gent de lo i per lo. Que pintaven en Serena i n alex? En servers era es més bò. Sembla impossible que amb lo inyeligent que es la Maria es presentes amb una llista tant radical sense cap persona propera al poble menys en Servera i en perita

user genial | Hace más de 3 años

Equip de govern incompetent que ni siquiera saben llegir! Tot és postureo. Benejam el rey del postureo! A lo fa falta un Psoe fort com es des mercadal o maó amb gent més cèntrica i propera a nes poble (en toni perea no). I junts per un equip bò i competent i a partir de ja fer una bona oposició. En Benejam va guanyar ja que anava per tot no com la senyora Camps. Pregoneres sereu responsables! Deixau-ho per un altre any!

user Psoe ara lo | Hace más de 3 años

Junts s ha de seperar i possar persones més cèntriques però s ha de fer feina ja! Crec q si fins ara es alots no hana nat a escola tampoc és moment de fer un pregó que no anuncia l inici de la festa! Pregoneres feis una passa enrrera no us fagueu responsables!

user Bien hecho | Hace más de 3 años

Siempre ha sido un pueblo puntero, dinámico, emprendedor e inteligente. Bravo. Molt Ben Fet.

user ratata! | Hace más de 3 años

És senzill.... s'organitzem actes... però hi va es qui vol... si no hi vols anar... no hi vas... xin pum!

user de sa costa de l'iglesia | Hace más de 3 años

Pueden hacer actos culturales, conferencias, conciertos y hasta teatro retransmitidos para el ámbito local por TV sin tener que pagar mas que al alquiler de cámara y antena emisora. No todos los vecinos tienen ordenador ni lineas de internet, pero practicamente todos los hogares tienen televisión.. No sería la primera vez que se transmite, sea por radio o señal de TV durante tres días. incluyendo algún documental y pelis del Archivo menorquín cuya gran riqueza son las filmaciones promovidas por el canónigo Don Juan Villalonga de Febrer, "es capellá Virolla". Igual este Pedro Barber no las conoce. Yo si.

user joan | Hace más de 3 años

Ja està aclarit: a partir de dilluns ses mascaretes són obligatòries i està prohibit ajuntar-se més de 70 persones a s’exterior.