user Febre | Hace más de 3 años

La izquierda, el GOB, el IME y todo el sunsum corda que los aplaude, no tiene otro remedio que aceptar una realidad evidente: en los trayectos marítimos siempre se impone y gana el trayecto más corto, porque es más rápido, reduce costes de combustible y de tripulación. Está mucho más cerca Barcelona de Ciutadella que de Mahón, donde además hay que perder cuatro horas entre entrar y salir del "puerto de mar a pie" y está mucho más cerca Mallorca de Ciutadella que del puerto mahonés. Sentido común. Ahorro de costes. Rapidez y agilidad.

user Joan | Hace más de 3 años

A nen cromapons no li importa menorca, el es funcionari segur sempre renega de tot, ell té un sou segur s en fot si tots esteis en es paro

user Núria | Hace más de 3 años

Tot Son Blanc és un desgavell vergonyós de l'esquerra menorquina, que mai hauria d'haver acceptat aquesta obra cara i innecessària. La nota del PSM per justificar ara aquesta ampliació és ridícula si no fos patètica.

user TOTLAMO | Hace más de 3 años

No conec ningú que progresi quant governen es "progresistes", al revés, sempre cul enrera.

user lamo xec de sullestrar | Hace más de 3 años

Es problema es sa enveja i sa mala llet. ....

user David | Hace más de 3 años

2020 i encara no sha investigat per corrupció i malversació de fons de s'obra des dic de Son Blanc. Una obra q va costar 3 vegades més des presupost inicial, una obra on els del PSM-VERDS no van remugar d'impacte ecològic, on ells van participar a nes tramat mafiòs d'aquesta obra.

user cromapons | Hace más de 3 años

Mire per on, la memoria es molt selectiva, jo també record el plebiscit montat amb el tema des port de Ciutadella i record tambe, com els del PP havien comprat tots els terrenys del voltant, segurs que es faria a calan Busquets. Aquest cop la gent va tenir seny i la jugada els va sortir malament a tants "listillos" que volen fer negoci amb la politica. Ho sap mig poble.

user Joan | Hace más de 3 años

Tinguem memòria. Lo primer que va fer na Joana Gomila com a segona alcaldessa de Mo va ser renunciar a una inversió de tres milions de europeu instalar es ducs de alba, per no perjudicar a Mo va dir. Ecotaxa impost de reversió local ja.

user Pilindongo | Hace más de 3 años

La sinuosidad del diseño habla por si sola: Tiremos el dinero haciendo un puerto inútil. Seamos valientes y digamos la verdad: Este es el resultado de un puerto que muchos querían y otros muchos se resistían a construir. (Un despilfarro mas).

user Mire per on | Hace más de 3 años

Jo no entenc com es pot votar a esquerras,estan demostrant cada dia lo mala gent que són en aquesta cas comtal de fer sa puñeta al PP TOTS van anar en contra de s'ampliacio d'es dic y ara ningú diu res quins JETAS QUE SOU PER CULPA VOSTRA ACABAREM MALAMENT NOMES MIRAU PER VOLTRUS JETAS