user Maria | Hace más de 3 años

Ses pregoneres han renunciat devant sa pressió ciutadana i vegent quina era sa opinió general. Quan sa noticia surt al diari els protagonistes ja fa temps que ho saben i han donat el seu vist i plau. Per tant D’entrada varen dir que si. I açò és el que no entenc i el que fa més por en aquesta pandemia en la que remam tots junts: perquè hi ha tanta gent a qui el seu sentit comú no els fa renunciar d’entrada sino que esperen a veure què fa/diu la resta del ramat per a actuar ells d’una o altra manera. Així no ho aclarirem...

user Ciutat industrial | Hace más de 3 años

"Toni": a Mercadal no van xerrar ni de fer pregó, i qui ha renunciat a fer es pregó de Lo han estat ses pregoneres, no s'ajuntament. No sou es més indicats per anar donant lliçons a n'es altres, que si fos pen Benejam, enguany farien inclús focs artificials!!

user Toni | Hace más de 3 años

S'ha canviat el títol original de la notícia. Lo que la desvirtua. El títol era que elles, dilluns, renunciaven a fer el pregó. A rel d'això, l'Ajuntament ha suspés, dimarts, la resta d'actes

user De Lô | Hace más de 3 años

Entenc que es suspenguin les activitats que poden ser una crida a reunir gent de manera innecessària, però no entenc com també es suspenen les actitats que es fan en espais tancats on es pot controlar l'accès, qui hi entra i es poden mantenir el distanciament de seguretat. Estam fent mal a sectors necessaris i que, a dia d'avui, s'han comportat com calia, com per exemple el sector cultural. Em sembla mentida que tot sigui tant fàcil de suspendre sense mesurar el mal que pot fer. Està clar que ens volen incults, cecs, sords i com a bens.

user Xiprinant | Hace más de 3 años

«L’any que ve», «l’any que ve»... Sou molt optimistes si pensau que amb un any estarà tot aclarit. En sèrio esperau una vacuna per tothom en menys d’un any? Jo no l’esper ni d’aqui dos, ni tres, ni apostaria per cap data. El virus seguirà circulant molts d’anys, igual que encara circula el de 1918. Si un vol, sempre hi haurà una excusa per dir que no es pot fer res. Ni els humans ni cap animal pot viure en estat d’alerta permanent. Tot torna cap a la normalitat i s’assumeixen els riscos de viure. De finor i per esgotament, així és com acabarà aquesta pandèmia.

user Sant Llorenç 2021 | Hace más de 3 años

👏🏻👏🏻👏🏻 Rectificar es de sabios . L’any que ve farem un Sant Llorenç de dalt de tot . Anims i salud per totom. 💪💪

user . | Hace más de 3 años

Açò demostra que aquest és un Ajuntament que escolta a tothom, que té en compte ses opinions des demés, siguin des color que sigui, i que pel que vetllen és per sa salut des ciutadans.Rectificar ens fa millors. Algunes decisions es prenen en unes circumstàncies diferents, i saber rectificar quan veim que pot ser no era el millor, és d'agrair.

user Ben fet | Hace más de 3 años

Molt bona decisió per per de s'Ajuntament. Rectificar, com diuen, és de savis.Veig com molts altres ajuntaments, com es de Maó, anuncien que no faran actes per ses festes, però mantenen tots es altres actes, com un festival de cinema? Açò és hipocresia. O tot o res. Que passa, que es virus actúa diferent a un festival de cinema que a un concert amb honor a gràcia, per exemple?Bravo per s'Ajuntament d'Alaior!

user Toni | Hace más de 3 años

Molt bé per sajuntament!!!! Aviam si aprenen es de mercadal,

user Sanitaria | Hace más de 3 años

GRACIAS!!!