user Jojojo | Hace más de 3 años

Votar al pp de Mercadal y os arreglará el problema jojojo

user na Juani vigila | Hace más de 3 años

alertaaau que na Juani comenta i vos vigiiiiila, nau aleeerta, que na Juani vigiiila vos pensau qe noo peroo sii, Juani vigila, señor sí señor!!!!!

user Sr. Indignado | Hace más de 3 años

Lo de la piscina es un escándalo, y lo de la permisividad en la Plaza Pare Camps, de juzgado. Ayer, 2 de la madrugada , un lunes! y el escándalo era de los buenos. Pero no pasa nada, aquí los vecinos importan un pimiento. Y si hablamos de las obras de la calle del Doctor Llansó, los del Foro de Roma se mueren de la risa. Si entras con el coche por la calle tienes dos opciones: comerte todos los agujeros que han dejado en la parte izquierda de la calzada ( con el riesgo de reventar los neumáticos de ese lado ) o intentar esquivarlos con el riesgo de empotrarte contra los vehículos aparcados a la derecha. Grande, señor Alcalde!

user Axel | Hace más de 3 años

No sé si hi ha cap regidor d'urbanisme que apreti tant a ses constructores com es de Mercadal. Aquestes obres no són gens fàcils. Criticar sí que és fàcil i en sabem tots! Es partit des professors no sap que de sa teoria a sa pràctica hi ha un bot. Ànims que prest estarà llest!

user Jo mateix | Hace más de 3 años

Hi ha comentaris que no s'entenen, l'Entesa denuncia retrasos i problemes a l'obra de la piscina i li cauen becollades de per totes bandes. Crec que ens hauria de fer reflexionar: Ses obres de sa piscina acumulen molt retràs, i no deu ser culpa de l'Entesa, en tot cas, o bé l'empresa constructora no ha fet bé la seva feina o bé els redactor del projecte i director d'obra no han fet bé la seva feïna. Si hi ha modificats de projecte són per falta de previsión de redactor del projecte,...supòs que no el cobrarà.

user MONICA | Hace más de 3 años

Totalment d'acord amb Dofinet. A este alcalde le toman el pelo todos los Promotores y Constructores enchufados que tiene, lo malo es que el dinero, sale de nuestros impuestos.

user Veina | Hace más de 3 años

En mercadal va gros, el parque dels nens dona pena te robell per tot la fusta te astilles está obsolet y dona massa sol, es el pitjor de tot els municipis, mercadal está molt brut tot el poble el polígon, tramuntana, les urbanitzacions poca gent per fe net, el fems es desborda els contenidors donan fàstic, la escola ja veurem la piscina ja veurem i poc treball cada vegada menys comerços , el centre de dia a empitjorar molt el menjar, el batlle no soluciona problemas ni de convivència entre veins, no se q ho fa faria mijor no entro en això paso de polítics a mi lo q me interesasa escq hon visc estigui bé y lo q está clar q això no va bé

user seny | Hace más de 3 años

Si fos per l'Entesa mai haguérem tingut piscina as Mercadal, enveja de que no l'hagin feta ells.

user Entesos | Hace más de 3 años

Vaja, vaja amb els de l’entesa..... entre que es pensen que ho saben tot i que tot ho farien bé...... si governessin ells ni piscina, ni obres a n’es poble, ni res de res.... Si haguéssim de fiar d’ells!!!!

user Dofinet | Hace más de 3 años

A Es Mercadal va gros!! Només fan feina pels de fora, pels vesins res de res.Carrer doctor Llanço fa mesos que està en obres, sense piscina enguany, brutícia pels carrers, contenidors de fems que fan oi (bruts i asquerosos), Fornells amb obres que han destrossat es poble, etc... Ara sí, bars al centre del poble fins les 2h amb renous que impedeixen el descans dels vesins, gent amb crits pels carrers sense cap policia a les tantes, festes a tota hora pels turistes, cans que lladren sense descans, gent sense mascareta, Fornells tancat per que els turistes passegin (els qui fan feina que es fotin), a ses platges ni parlar-ne cans, barques quasi a la vorera, motos d'aigua amb amarrament privat lligat a les restes del barco enfonsat a Playas de Fornells anomenat "Benil" (fa anys que el propietari planta aquí sa moto d'aigua i no passa res).Resumint, els de fora managa ample , els d'aquí multes per tot. Consistori Mercadalec es hora de prioritzar als vesins.