user French Forbis | Hace más de 3 años

Per cert, seguint amb el comentari anterior (m'ha fuit el dit) podríeu reivindicar a aquest batlle quasi desconegut, amb nom d'una avinguda important de Ceuta, per re batiar un carrer dels afores de la ciutat d'Alaior, com ara la bassa de Sant Pere, al troç que va fins a Llimpa, o a altres bandes, com ara "ses Curtanetes" o, posats a posar, un tram de carrer d'unes de les noves urbanitzacions de la part nord del terme municipal. No ho dic de broma, ho dic amb la ironia pròpia d'un servidor.

user French Forbis | Hace más de 3 años

Des de Es Castell (encara que resident a Cerdanyola del Vallès, ciutat universitària, diuen) crec oportú recordar que a Ceuta hi ha una avinguda principal dedicada al "alcalde José Victori Goñalons", alaiorenc de naixement i fill d'un Victori des Castell, poble menorquí de la part de llevant, Amb un poc de sort, qualsevol dia d'agost sortirà una breu ressenya d'aquest home que li va prendre el nom al general Sanjurjo l'any 1984, i açò que no era massa de dretes, ni tampoc d'esquerres. El van tancar a la presó pels seus antecedents maçons. Per cert, sembla que hi ha qui empre el meu nom "French Forbis" sense dir que en realitat aquest pseudònim correspon a Toni Tudurí. Jo com és natural no dic ni sí ni no.

user No votaré nunca más | Hace más de 3 años

Los 7 magnificos del equipo municipal de Gobierno nos cuesta a los alayorenses mas ¡¡ 500.000 € !! al año entre sueldos, dietas y seguridad social. ¿para que?..¡¡ quin fastic !!

user Patógeno | Hace más de 3 años

El nom popular , és el que normalment diu sa gent major, i és el que val, ses persones importants passan a la història, però els noms populars són els que queden i també formen part de la nostra història més qüotidiana.

user Pablito | Hace más de 3 años

El que m'agrada és dir el nom des carrer com s'ha dit tota la vida, per molt de cartell hi hagi. Exemple a Maó des de petita vaig sentir a dir, sa costa de sa plaça i trob que oficialment es diu Hannover, però ni jo ni cap dels meus familiars hem dit aquest nom. Trob que gastar en superficialitats, quan hi ha gent que ho passa molt malament, és tenir poc seny.

user Pepito | Hace más de 3 años

Tonterias para marear la perdíz.

user XEC | Hace más de 3 años

La izquierda en Alaior no hay manera de recuperarse de la gran derrota en las pasadas Elecciones Municipales,

user Ital | Hace más de 3 años

Y nadie ha pensado en dividir la actual calle Baixamar a partir del cruce que va a travessera de ses monges? Seguramente ese es un trozo nuevo del entramado urbano. Dejamos Baixamar hasta el cruce y desde allí a la carretera general calle S P Q. I tots contents

user alterego | Hace más de 3 años

a ver si Alaior dedica una a Margaret Murray.- en Mahón ni puñetero caso ( y eso que dicen ser feministas

user Alerta q na juani vos vigila | Hace más de 3 años

sa meua dona que es alurenca me diu que posis as carrer des ramal via parada......va gros