user Carles | Hace más de 3 años

Com (no) diria el meu (no) amic Aznaaburro: "Váyase a casa Sr. Felipe"

user Roger | Hace más de 3 años

joan pons# el que tu diguis joan; peró llegeixes la historia com te dona gust i gana. Que acabis de passar un bon estiu i alerta amb els coronavirus.

user joan pons | Hace más de 3 años

Per en Roger. Els titols més importants(cerquel´s a Internet)son els de rei De Castella i Lleó, Rei d´Aragó, Rei de Navarra, etc etc i entre ells hi ha Rei de Mallorca. Es compte es un tito l nobiliari que encara que perteneix ara a sa casa real en té per devant altres amb importancia. Ah i de catalonofobia, Res. Només a aquells qui s´ho mereixen igual que siguin de altres llocs.

user Jordi Sintes | Hace más de 3 años

Noticia y primicia de ultima hora. Apreciados amigos menorquines si no hay alguna anomalia de ultima hora por motivos de salud mañana,os notifico una vez otorgada la correspondiente credencial de Casa Real espero estar haciendo fotos a Sus Majestades los Reyes Felipe y Letizia. Espero poder lograr buenas fotografias. Un fuerte abrazo a todos.

user PARA LOS TRES MOSQUETEROS | Hace más de 3 años

Jajajjajajajj Para LOS TRES MOSQUETEROS, ANDA, ANDA, MENORCA REPUBLICA, SI NO EXISTE IGUAL QUE ELS PAÏSOS CATALANAS JAJAJAJJAJAJJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJJAJAJAJAJJAJAJAJJAJAJAJJAJAJJAJAHAHHAJA

user Roger | Hace más de 3 años

Juan pons # Controla la teva catalanófobia. El titular de la Corona d'Aragó era el Compte de Barcelona. Per aixó Compte de Barcelona i Rey de Castella son el dos titols nobiliaris més importants del estat i gaudeixen del mateix nivell a l'escala nobiliaria. Durant 200 anys la relació entre catalans i castellans va ser de igual a igual. Quan van arribar els Borbons centralitzaren el poder, i van desposseir dels seus drets a valencians, mallorquins i catalans. El resultat ha estat una calamitat histórica. Avui tenim una Cort molt potent, que detenta un gran poder militar, judicial y policial i que está al servei de una élite oligárquica, i una suposada nació desestructurada i arruinada.

user Ja hi som | Hace más de 3 años

Em sap greu no puc assistir ni a favor ni en contra. Tenc assumptes mes importants que donar importància a uns i altres. Sincerament la visita d,aquests personatges em dona igual, si plou millor aixi almenys frenem la sequera I treim un benefici.

user Roger | Hace más de 3 años

La meva opinió es que l'actual cap d'estat no es la persona indicada en aquest moments. Necesitam una persona de consens y que sigui aceptada per tots. El Rei Felip ha demostrat molt poca má esquerra i cero empatia envers els pobles de la peninsula, fora de la seva Cort. Es vá veure en cas de Catalunya. El cual possiblement li costi la corona. Ara ens troben amb uns partits politics incapaços de posarse d'acord per solucionar els problemes que van sorgint i un cap d'estar totalment inoperatiu, incapaç de resoldre el que els politics no poden. O sigui que ens anirem a pendre pel sac.

user Republicana | Hace más de 3 años

Menorca no té rei.

user te sobra pluma | Hace más de 3 años

Para se os ve el plumero¿ qué corrupción? aparte de titulares de periódico ¿hay alguna cosa contra ellos? ni siquiera hay una acusación de financiación ilegal o corrupción pero eso sí tú sigue inventando que se te ve el plumero