user Bep Capell | Hace más de 3 años

Tota sa raó teniu Miquel i Taronges Navels. Toralment d' acord. No és per casualitat que duguem vuit anys sense pujar ningú a Tercera. I, tor i aixi, alguns equipos segueixen fent cada any igual, a pesar des fracás continuat, temporada rera temporada. Hi ha Regional per anys. Con su pan se lo coman.

user Taronges Navels | Hace más de 3 años

Mestres hi hagi a Menorca persones amb mooolt doblers en negre que s'ha de treure de damunt i que vulguin jugar a n'es PC Fútbol, sa regional perdrà tota s'essència. Salut!

user Miquel | Hace más de 3 años

Hi ha equips i sobretot jugadores que poden dir, amb orgull, que jueguen a regional preferent. Sí, regional preferent. Us record que a Mallorca hi ha sa preferent, 1a regional, 2a regional i 2 grups de 3a regional. Tenen ascensos i descensos cada any. Qualquns de Menorca tenen nivell de 2a o 3a regional i van de galls. Asò és es nivell d'aquí i encara cobren per jugar. Obriu ets ulls tots, que es fútbol menorqui fa pena. No se a que esperen a pactar una norma que obligui a jugar amb minim 8 jugadors "de casa". Almenys tindria mes opcions qui treballi millor sa cantera i no qui pagui mes per quatre jugadors endiosats que no valen lo que cobren.

user Bep Capell | Hace más de 3 años

Pero de qué rallau, sous, doblers? De quines quantitats parlau? Peró si els jugadors haurien de donar les grácies per deixar-los jugar!! Res, miseria i companyia. Que en fa d' anys que s' escut no signifi a res. Enguany aquí, l' any qui ve allá. Els colors son lo de menos. No mos vulgueu vendre cap moto. Açó fa molta estona que va acabar!!

user Flipats | Hace más de 3 años

Xerrau de regional al·lots i vos pensau que es primera. Regional, sa darrera categoria des futbol des país, i possiblement sa regional amb menos equips de qualsevol banda. Posauvos tranquils que anau de ronaldos i messis i no arribau a reizigers o spasics.

user alaurenc | Hace más de 3 años

A Bep capell, lo as clavado esta es la pura realidad de esta nefasta Regional Menorquina.

user @ficticius | Hace más de 3 años

pero si es teu club no el volia....eu tingut que treure es doblers perque no fitxabau a ningu de l´unio i ara es pages ha tingut que treure sa billetera i menjars ho amb patatas jojojojojojo no se que xerrau perque no teniu ni idea. per cert, teniu que ser poca cosa per telefonar a nes jogadors que us han dit 20 vegades que han renovat i encare seguiu....sou patetics. un poc de respecte

user Bep Capell | Hace más de 3 años

Flaca, molt flaca sa Regional a Menorca, una competició que només interessa a sa setentena de seguidors de cada equip i prou. Molta veterania, jugadors que ja ho han dit tot, desmotivats i sense futur. Als joves sa Regional no els interessa gens i, per tant, condemnats a veure sempre ses mateixes cares as terreny de joc i a ses banquetes. L' únic que canvia son els canvis de "cromos". Tenim Regional per anys, de fet és lo que mos mereixem. Salut!!

user @Vinicius | Hace más de 3 años

Tu forma despectiva de referirte al equipo de la zona de Andrea Doria te deja retratado Tu equipillo quedara a muchos puntos del vecino de la zona que comentas,la envidia es mala consejera.

user Joan, juan o como quiera que querais | Hace más de 3 años

Meterle más de 10 goles al sporting puede decantar la balanaza en una temporada que habrá mucha igualdad, el golaverage puede ser crucial