user Miquel | Hace más de 3 años

Es cert que es tamany des cultiu es molt gros. Però quin mal hi ha en que una persona adulta i responsable cultivi es seu propi cànnabis? S’alcohol i es tabac i moltes drogues legals també son pernicioses i addictives (el cànnabis no ho es). El cannabis no carrega la sanitat publica com ho fa per exemple s’alcohol. Ningú s’ha mort mai en tota sa història fer fumar cànnabis. I ara fins i tot t’ho pot receptar un metge. Segons s’estat un es pot beure dos botils de whisky al dia i fumar tres paquets de cigarros i no passa res. Però els que els hi agrada no es poden fumar un porro tranquil·lament mirant una pelicula. Això es molt hipòcrita. I també es hipòcrita que un pugui anar a qualsevol growshop (botigues totalment legals que paguen els seus imposto a s’estat com totes) i comprar llevors de cannabis, substrat per cànnabis, fertilitzant per cannabis, etc, etc i que després et vengui sa policia i et digui que lo que estàs fent es il·legal.

user Josele | Hace más de 3 años

No serán los últimos ke pillen...

user Cachopo | Hace más de 3 años

Mucha gente colocada por ciudadela...luego pasa lo que pasa

user 404 not found | Hace más de 3 años

Certament l'abús de segons quines substàncies porta problemes, sobretot aquelles que afecten les aptituds cognitives de les persones. Una cosa és prohibir i l'altre és educar per tal de que les persones no hagin de menester aquests tòxics. El ser humà no diu d'un dia per l'altre: " em faig alcohòlic o drogodependent". Hi ha factors psíquics i socials, que li porten i uns ho proven i no segueixen i altres acaben addictes. Educació, motivació i polítiques de recuperació.

user opinodeke | Hace más de 3 años

una de dos; o hay tiendas de autocultivo o se ponen multas. El truqui de vendertelo y luego multarte..pues eso un truqui.

user Dofinet | Hace más de 3 años

Ja va sent hora de plantejar-se legalitzar això com a molts països. Realment, és molt hipòcrita tenir lleis que sancionan la marihuana, la prostitució, etc quan molts polítics, policies i molts ciutadans ho consumeixen.. Crec que legalitzar-ho com s'ha fet a països avançats com EEUU, Portugal.. acabaria amb moltes màfies, cumpliría requisits sanitaris, crearia llocs de feina, pagarien impostos, etc , en definitiva, blanquejariem una economia submergida que existeix i és una realitat que no desapareixerà per moltes detencions, sancions i empresonaments que es facin. Menorca seria ideal per plantacions de marihuana medicinal, crec que hem d'acceptar la realitat i donar-li sortida legal.. Demostrat queda que no s'ha erradicat amb les lleis que ho prohibeixen tot el contrari creix dia a dia.

user Yusuf el breve | Hace más de 3 años

Va gros per ciutadella tu

user Yo | Hace más de 3 años

Ojalá la policía acabe con todos.👏👏👏por la policía viva la policía Nacional 🇪🇦🇪🇦🇪🇦

user Anonimo | Hace más de 3 años

De la tierra crece culpen la pachamama mo golos

user Torreta | Hace más de 3 años

A x lo q van, poc a poc. Es a por la economía sumergida, blanqueo de dinero y aflorar todo eso!