user ¿las camisetas verdes dónde están? | Hace más de 3 años

Los profesores mucho quejaros pero como gobiernan vuestros amigos no hacéis nada. Con el PP ya habríais sacado las camisetas verdes y os habríais manifestado una vez a la semana. La mayoría sois unos hipócritas!!!

user parado | Hace más de 3 años

hay que ver lo buenos que son los profesores hasta saben medicina i todo total para no trabajar i eso si cobrar cada mes cualquier cosa

user Tozudos | Hace más de 3 años

Hay gente muy tozuda que aunque vean que algo no es posible piden que sea posible aunque sea imposible. Por mucho pedir que algo que es imposible sea posible no se vuelve posible... (frase Rajoy jajaja)

user @Toni | Hace más de 3 años

Toni, per sort, tu no ets profe perquè els profes no fan mil faltes en tres paraules!

user socjo | Hace más de 3 años

Al 57 mestres els hi vull fer unes reflexions. Durant aquests estiu no han fet berenetes, sopars i trobades amb families i amics?. No han anat a cap bar o a fer una volta? No han anat a la platja? No han anat al cinema, al supermercat, o a alguna botiga? No han enviat als seus fills a l´escola d´estiu o a algun campament? Durant aquestes activitat segur que han pres totes les mesures de seguretat, distancia social, presa de temperatura, mascaretes, etc.. En unes setmanes han de tornar a la feina i tot són impediments i pegues. Les filletes i fillets han de tornar a l´escola i als instituts, per al seu desenvolupament d´aprenentage i social. Aquesta ha de ser la prioritat de tota la comunitat educativa, començant per els mestres i profesors.

user Pere | Hace más de 3 años

Molt de gemegar i poques idees per solucionar cap problema, "a jo que m'ho donin tot ruegat, que per pensar no me paguen". Tots ja sabem que ho fan mirant només pel bé dels alumnes, però els pares no podem seguir fent de professors i teletreballant a la vegada el que pot. Per favor, possau-li ganes que per que aquest motiu us paguen cada final de mes, fins i tot per una feina que no ha sortit com toca. Solució n'hi pot haver bona per a tots.

user Profe | Hace más de 3 años

Veig alguns comentaris per aquí i és esfereidora sa ignorància de molts. Deis que només volem vacances quan no és així i ens queixem ara perque ha sigut ara quan ens han obligat a fer el pla de contingència (sí, senyors, molts feim feina el més d’agost encara que no s’ho creguin). Estic d’acord amb que hi falta una mica d’iniciativa a enfrontar-se amb la conselleria. Ara, quan els vostres fills arribin a casa contagiats i contagiin a l’avi i s’avia no vingueu a culpar a n’es professors, ja que nosaltres pel que sembla som inmunes a tot.

user Professora indignada | Hace más de 3 años

La notícia surt ara, però això fa molt de temps que està en marxa...precisament mentre estàvem teletreballant amb els mitjans que teníem i amb noves instruccions cada dos per tres. A molts de claustres molta part de professorat va votar en contra d'aquests projectes, tot i haver participat en la seva elaboració, perquè era la nostra feina com a docents (mirau si confien en noltros, les autoritats sanitàries, que ens van encomanar la missió de preparar un curs covid-free). Tots els plans de contingència es van crear a partir de les indicacions de Conselleria, i ja us deim que a cap ens agraden les mesures que haurem de prendre. Què hauria passat si ens haguéssim negat a realitzar-lo? Encara rebríem més crítiques, després diríeu que en tal de no començar el curs... Gent, el camí per arribar a ser mestre/a o professor/a està obert a tothom. Per què no vos formau per ser-ho i mos acompanyau en aquest meravellós món que és l'educació? Segur que des de dins ens entendríem més.

user Toni | Hace más de 3 años

Es mes agost, esteim de vacances els profes, els que tenim plaza fitxa y som funcionaris mus preucupa molt lo que pugui pasar(ironia modo off) , dia 1 de setembre ja en cherrarem de com u feim, esper que no sigui una escusa MES

user Falten cursets | Hace más de 3 años

Per una banda els professors aproven (per majoria) les mesures sanitàries, i per una altra es queixen (la majoria) que no seran suficients. És evident que sobren cursets de treball en equip i emocions i falta formació en comprensió lectora.