user F | Hace más de 3 años

A tots els comentaris que diuen que no haurien d'haver mogut els ous de sa platja on sa seva mare els va dipositar, només informar-vos que l'arena d'aquesta platja és massa freda, i feia inviable sa seva supervivència, ja que cada 1 de 100 tortugues sobreviuen el primer any de vida i 1 de cada 1000 arriba a l'edat reproductora. Abans de comentar tonteries, informar-vos sobre l'espècie en qüestió. El saber no fa mal ni ocupa lloc!

user opinodeke | Hace más de 3 años

Hi ha un a fundació per sa tortuga mediterranea a Son ganxo. Ben cerca-ho aneu-hi; flipareu. Palabra.

user AAA | Hace más de 3 años

A VER SI NO HAY DOCUMENTADO, TAL VEZ SEA POR LAS TORTUGAS NO TIENEN LA COSTUMBRE DE DESOVAR EN MENORCA...ALGÚN BIÓLOGO QUE PUEDA DAR UNA EXPLICACIÓN TÉCNICA Y NO POLÍTICA? GRACIAS

user Remugon | Hace más de 3 años

Punta prima puerto de jabalquinto

user Realitat | Hace más de 3 años

Seguir es curs natural? Lo que s'està intentant fer ara és com a mínim, COMPENSAR tots es impactes negatius que noltros ja hem causat i causam a nes medi. Si ses poblacions de tortugues fossin estables (que no ho són per causa de sa mortalitat causada per aspectes humans d'impactes i contaminació plàstica a la mar) no faria falta intentar maximitzar ses seves probabilitats de supervivència. I aquí el GOB és des que menys pinta, hi ha molts de professionals i biòlegs implicats, però com tot avui en dia TOTHOM "sap de tot", i no s'ha de "fer cas a nes experts"... Així nam...

user Germansito | Hace más de 3 años

Que colcú, per favor, demani un projecte europeu per reintroducció i criadero de tortuga boba al Mediterrani. Essent Menorca illa com a pla pilot, per després expandirs-se cap a Cerdenya, Malta, costa italiana, francesa, grega, i finalment sud del Mediterrani. Burinau ja!

user dalo | Hace más de 3 años

Deixeu que alguna intenti fer el seu camí. La seva mare va triar un lloc per posar els ous. La propera vegada ..... no toqueu cap ou. Jo.m'ofereix per vigilar on sigui, si no els tucau.

user mahones | Hace más de 3 años

NOTICION..... GRACIAS A REMUGON NOS ENTERAMOS TODOS QUE PUNTA PRIMA ES D,ES CASTELL , EN FIN , NO COMENT...... CENTRALISTA ???? , SI, SI , Y TU? CATETO A MES NO PODER

user Menorquina | Hace más de 3 años

Tant de ecologisme i ja comencam que movem es ous i ara en vers de seguir es curs natural que seria anar a la mar, les posam dins una incubadora a sa cual, hi hem de arribar amb avió o barco.

user Lord | Hace más de 3 años

Deuen tenir un mareig ses mesquinetes... El GOB i companyia ho veuen com a juguetes, o maneres de fer veure a sa gent que fan cosa, justificar-se jugant a Gran Hermano. Esper que ses pròximes que nesquin ningú fagi foto, estaven més tranquiles quan no les molestavem, i prou que ni havia.