user Silvia | Hace más de 3 años

Enhorabuena Ferreries!! Con Es Migjorn los únicos dos pueblos sin casos positivos (según IB3)... por algo será (y esperamos que ese botellón de S'Enclusa no tenga consecuencias), así que a seguir el ejemplo!! 💪👏👏🍀🍀

user Jo mateix | Hace más de 3 años

Com quedam? Es prohibeix o es recomana? Qui mana?...

user An Xumeu | Hace más de 3 años

Desde Febrero he aguantado. Es difícil no poder "fe uns chandys" con el grupo en la plaza, rodeado de buenas "famelles". Me tendré que aguantar hasta las próximas. Hay que mantener la imbatibilidad. Ningún gol en contra.

user En Tomeu de Ferreries | Hace más de 3 años

Sa bona notícia és que enguany no haurem d'aguantar els borratxos de torn i els "niñatos i niñatas amb pomada que et i surt per ses orelles és dia des "Ases". També és una bona notícia que els bars no se'ls permeti posar música fins a la sortida des sol, amb un volum que només poden aguantar es degenerats. Perquè ja se sap que en ses festes ses persones normals no tenen cap drets.

user Xuroi | Hace más de 3 años

Farem lo que volguem. Faltaria mes. Tot son prohibicions y no dixar fer res. A cameva faig lo que vui y amb qui vui. Ja esta be de dictadura.

user chicu | Hace más de 3 años

Tot el que es diu esta be si es compleix. el Ajuntament i Policia Municipal perque ne s´aprenen es reglament de ses TERRASSES?, no hi ha cap bar que compeix es: OBLIGATORI DISTANCIA INTERPERSONAL 1.5 M. (i pitjor si donen permis als bar per posar musica en directe) Es adir Ajuntament norma que poseu la feis COMPLIR.

user Menorkina | Hace más de 3 años

Me parece estupendo el bando de la Alcaldesa Joana Febrer, ahora hace falta que se cumpla, que eso es otra.... Porque el fin de semana anterior hubo un botellón masivo en sa exclusa y no se enteró nadie (ni la policía local) esperemos que vaya todo muy bien Bon Sant Bartomeu pero a tonthom

user Tomeu sense sant | Hace más de 3 años

I ses misses, i els actes que promociona l'Ajuntament, i els bars i restaurants? Només 10? Hipòcrites!

user Ferreries | Hace más de 3 años

Per a I les proves esportives? Bon dia, que té a veure el triatló de Platja Gran amb la notícia de les festes de Sant Bartomeu? Per el que dius no hi vares ser al triatló ja que no es cert, la gent duia mascareta i a mes Hi havia seguretat privada. Ja que la notícia xerra de Ferreries podries haver anat a SA cursa de s'ermita i haguessis vist quin exemple van donar els atletes i públic. Bones festes de Sant Bartomeu amb seny!

user Víctor | Hace más de 3 años

Estos que prohíben grupos de 10 son los mismos que dicen que el cole empezará en septiembre?? O venden humo? Nos toman por tontos o qué? A qué esperan a decirnos la verdad?