user Barto | Hace más de 3 años

Legalización! Esto daría trabajo a mucha gente, los aceites con CBD están a la orden del día...

user Dali | Hace más de 3 años

Es curios, pero a nes paissos q tenen legalitzada sa venta de cannabis d ja fa anys, es consum a baixat entre sa seva poblacio. Ses diverses raons semblan ser q es dona una informacio mes real, menos catastrofica q la q mus poden donar els pares o tutors q no ho han probat mai, els joves no comensan tant joves pq no esta autoritzada sa venta a menors, i aixi no hi ha mercat negre, tambe pq com es legal als adolescents com be sabem els hi atreu mes lo ilegal, el turisme exterior puja, l economia recauda mes impostos i s inverteix menys en perseguir mafias, etc etc etc

user Marylin_00 | Hace más de 3 años

Me parece patético que se diga que se ha incrementado el consumo a la marihuana 😂 Lo que ahora se han puestos manos a la obra a encontrar las plantaciones que siempre se han hecho en éstas fechas y nunca habia hecho nada la policía al respecto.

user Silesius | Hace más de 3 años

A Crític: així, segons els teus arguments, tu estaries a favor de prohibir s'alcohol, no? No es qüestió de s'estat regular el que sa gent fa amb els seus cossos. Això es paternalisme i no condueix a res bo. A USA tenen un gran problema de salut pública per culpa de s'obessitat i a ningú se li acudeix prohibir ses patates fregides. El que s'ha de fer és informar de manera clara i imparcial i que cadascú decideixi. S'alcohol es un bon exemple: una persona pot escollir entre beure un parell de copes de vi a la setmana o un bòtil de whisky al dia. Tenir un consum responsable o matar-se. I ningú es sorprèn que existeixi aquesta decisió. S'ha de començar a normalitzar aquesta qüestió i dissociar-la de conceptes com sa marginalitat i sa delinqüencia. Fumar uns quants porros no et convertirà en criminal, violador, proxeneta o narcotraficant, ni destruïrà sa teva familia. Això ho diu gent polititzada, desinformada i que no en té ni idea.

user Jordi Patordi | Hace más de 3 años

Absolutament d'acord Ullastre. per altre banda, mitja notícia és una fal·làcia...l'augment de les plantacions no té absolutament res a veure amb l'increment del consum entre els joves(que a més caldria demostrar-ho)....té a veure exclusivament amb la crisi. Aquest matí la notícia estava just a sota de la notícia de l'augment de la venda de "llocs" entre els 2 milions i mig d'euros i els 4,5 milions...quines coses...ni amb tota l'herba incautada aquesta temporada es podria comprar cap d'aquestes finques...però ja veiem al servei de qui està la policia....sisisi de la llei clar....juassssss

user Dalt ses Penyes | Hace más de 3 años

Jo amb dotze en tinc suficient!

user Pepe correcto | Hace más de 3 años

"Contra salud publico"...? Donde esta Las pruebas.? Eh..? Eh..? Venga... pruebarlo...😒 Mientras tanto , puedo entera qualquera Supermercado y comprar 1000 litres de ALCHOL en forma de bebidas para matarme cien veses.... Por favor... por favor... Señor Urbano... este no es jornalismo de siglo 21....

user Crític | Hace más de 3 años

Jo no estic en absolut d'acord amb el comentari anterior.... No es pot despanalitzar el consum de drogues amb finalitat recaptatòria. El problema és que s'ha generalitzat el consum perquè ningú no fa res en contra del consum. Avui la gent consumeix porros com si fos el més habitual del món i, molts, després agafen cotxes i motos amb el perill que això suposa pels demés.El consum de cannabis suposa un problema important. En molts de casos de politoxicomani i combinació amb altres productes, com a mínim, el tabac. El consum provoca afectacions neurològiques permanets.El que s'hauria de fer és prohibir el consum en totes les seves formes i s'acabaria amb el problema. La gran demanda ve perquè s'ha pres consciència que és una cosa permesa i, per tant, admesa socialment.I això no hauria de ser així.... Donar carta lliure al consum de drogues no és cap sol·lució, és un problema afegit i facilitar l'increment dels hàbits tòxics entre la població.

user Silesius | Hace más de 3 años

Totalment d'acord amb Ullastre. Quin sentit te aquesta persecució? El cannabis, com l'alcohol, s'ha fet servir des dels origens de la humanitat. Mai aconsseguiran fer-lo desaparèixer: fa decades que ho intenten sense cap éxit. Lo únic que fan es gastar un munt de recursos en una cosa que es legal en molts llocs del mon. Si un pogués cultivar el seu propi cannabis o comprarlo a un estanc, no hi hauria mercat negre, ni traficants ni redades, i sa policia es podria dedicar a coses que realment importen. Sense mencionar sa curiosa situació que es dona a Espanya, on un pot anar a un growshop i comprar legalment (i pagant impostos) tot el necessari per cultivar marihuana. Et deixen comprar-ho tot i uns quants mesos després es presenten a ca teva, t'ho requisen i et multen. I mentrestant, es segueixen venent llevors, fertilitzants, llums per cultivar, etc. Es un sistema totalment desquiciat.

user Mac7070 | Hace más de 3 años

Pobres, espera que venga la primera tramuntanada ahora, en Septiembre que es cuando las plantas empiezan a dar lo que da dinero y arruina familias.