user Alexia | Hace más de 3 años

De modo que este atajo de sinvergüenzas que okupan La Moncloa, ahora quieren que los más zoquetes e inútiles pasen de curso sin aprobar nada y al final les darán igualmente el título de bachillerato. ¿Entonces qué valor tendrá para alguien que realmente ha estudiado y se ha currado ese título, si a un mentecato ignorante también se lo dan? Esto lo que producirá entre otras cosas es una enorme desmotivación del alumnado, que verá cómo su esfuerzo y dedicación no sirven para nada, porque el premio al final será el mismo que si se dedica a vaguear todo el curso. Este país realmente se va al carajo y nadie parece querer impedirlo.

user Crític | Hace más de 3 años

Veig que hi ha gent amb ganes de debatre... L'educació formal, només és una vessant de l'educació general. La societat actual viu una crisi molt més important que és una crisi de valors amb majúscules. Això és cert. Però una determinada política en matèria educativa no afecta aquesta realitat. I menys quan el que cal és un replantejament global de l'educació i ni tan sols per això es posen d'acord. Un cop dit això, afirm que moltes de les persones que han experimentat distintes reformes educatives anteriors ni són més llests, ni són més feiners, ni són més capaços que els joves actuals. I quan generalitzem, generalitzem. Ara hi ha inútils, però de 30, 40, 50, 60, 70 i fins a que es moren, n'hi ha molts d'inútils. I no ja inútlis, des d'un punt de vista intel·lectual o operatiu; sinó també males persones i aprofitats: basta veure els casos de corrupció política detectats (i tots aquells que no s'han detectat gràcies al suport d'institucions que ho havien de detectar).

user | Hace más de 3 años

Senyor/a #Critic jo li faig una pregunta, que abans es fessin malament ses coses, vol dir que ara ho podem fer igual de malament o pitjor?, ho dic en el sentit d'aprovar s'alumne per la cara guapa, o per treure't-els de devant. Aso que és joves d'ara són més llest que és d'abans, perquè mira, jo tenc 30 i pico d'anys, i tenc bastant contacte amb adolescents i li puc dir que nanai, que una part molt gran de joves d'ara es fotrien de fam si els posessin a sé realitat de fa 50 anys, no saben fer una O amb un got, i sé gran majoria són uns consentits que no s'han esforçat en sé seva vida. Que és final, amb tots és canvis que s'han fet a nes nostre sistema educatiu és el que es vol, perquè si ara ja tenim taxes altes d'abandó dels estudis, si ho posen més exigent, la meitat passarien de tot, i a la fi, és el que he dit, com més ximples, més manipulables, molt reggaeton i molt tiktok i pocs llibres llegits.

user | Hace más de 3 años

Claro, pero si es que es lógico, cuanto más cortitos, tontitos e ignorantes mejor, es muy simple: Si eres tontito e ignorante, te pueden meter mano por donde quieran, y si dejas la ESO sin acabarla, mejor. Luego claro, no conseguirás un trabajo decente ni en sueños o rezándole a la virgen, eso ocasionará que vivas en la indigencia o pobreza, y claro, luego vendrá el mismo partido de turno y dirá que no hay problema, que ellos son tus salvadores y te darán una paguita para que puedas ir tirando, y claro, tu, agradecidísimo, les votaras siempre, porque son tus salvadores. Y así, en este país hay 9 millones de limitados mentales, que votan al que votan, a los que les mienten en la cara y dices si bwana, cual lobotomizados.

user Crític | Hace más de 3 años

Les promocions amb una o diverses assignatures sempre han existit. Depèn del criteri del claustre. De tota manera, titular només serveix per accedir a determinats llocs de la funció pública i poca cosa més. L'ESO o el Batxillerat, tot i el que diuen, no suposen massa cosa en sí mateix. El que compte són els valors de les persones, les actituds i les aptituds. I això poc té a veure amb la memòria per preparar un examen. El que s'aprèn d'aquesta manera s'oblida molt ràpidament. Fins al 90% en una setmana. I si no, intentau recordar tot els que heu vist al llarg de la vostra vida. Segur que el que recordau no és ni 1/50.000 dels que heu vist. A més, en la societat actual, el que serveixen són altres valors que no es calibren amb un títol: l'ètica personal, la capacitat de col·laborar, la capictat d'adaptar-se a nous entorns, l'ús de la tecnologia, el coneixement d'idiomes, la capacitat creativa, la capacitat de comunicació..... La retenció memorística no és útil.

user Crític | Hace más de 3 años

La gent comenta sense llegir l'esperit de la norma. La veritat és que és necessari avançar en una situació com l'actual. No tothom promocionarà. Això va a criteri dels claustres. Però era així ja abans. A molts alumnes si els quedava una o dues assignatures se'ls passava. I si per passar s'havia de posar un 5, així es feia. La cosa no ha canviat. Per cert. El nivell formatiu i intel·lectual dels espanyols és baix, però no de la joventut, sinó del conjunt. I m'atreviria a dir que molts dels joves actuals estan molt més ben preparats i són més hàbils i intel·ligents que les generacions precedents. Superar cursos i titulacions no garanteix ni cultura ni bona preparació. Jo conec molts d'inútils amb títol universitari. I no parl de títols de les privades i màsters autofinançats regalats. Basta veure alguns polítics per veure que la titulació no garanteix ni la intel·ligència ni la capacitat de gestió.

user Mahon es | Hace más de 3 años

Vaya generació de juventut que tindrem. Gracies govern, mes malament no se pot fer

user aristas | Hace más de 3 años

Me pongo hoy mismo a estudiar Ingeniería Industrial, Aeronáutica y Matemáticas conjuntamente.Si además de titularme , sin aprobar ni estudiar , me las pagas con fondos U.E, miel sobre hojuelas.!!! Viva la cultura del esfuerzo y la dedicación!!!Perdón. No me encerréis por ideas tan retrógradas.Avisadme de otra buena idea. Dais gusto.

user Lector | Hace más de 3 años

Virgencita. Que no me opere el cirujano de la promocion 2020.

user Libertas | Hace más de 3 años

A nivell d'educació, cada bugada, en aquest cas any, perdem un llençol!