user toni bagur | Hace más de 3 años

Efectivament, necessitem mes informació. Qui va ser l'eminència que va signar un conveni per deu anys? Almenys que tengui el càstig de fer notori el seu nom i demanar-li explicacions. Una roda de premsa de la Batlessa i el Regidor d'Esports també aniria bé. Així mateix els dirigents del Volei també podrien explicar a la ciutadania que pensen fer. Volen cobrar tot de cop? Els es suficient un xec al portador o en efectiu? Tenint en compe que 600.000€s es el triple del seu pressupost anual, i ara que pasaran a ser una de les entitats esportives mes riques d'Espanya, almenys deixaran entrar gratis als espectadors dels municipi que veuran reduida la capacitat d'inversió pública del seu Ajuntament?

user Sandro Moll Marquès | Hace más de 3 años

Vergonyós..... Aquesta gent no te en compte en cap moment, que aquests doblers, son de tots. Exigeix que d'aquest moment en davant, se'ls cobri la utilització del Pavelló municipal (que es de titularitat pública). Llum, aigua, desgast, un preu per hora de pista...... I també per la vergonya aliena, que es nota molt que existeixen una sèrie de persones que el que també cercan,es no perdre el seu lloc de treball

user En fin... | Hace más de 3 años

Es fàcil opinar però tots sabem que les històries sempre tenen dues versions i cal escoltar-les. En principi diria que és si més no sospitós que en 4 judicis diferents s'hagi fallat sempre a favor d'una fe les parts. Sabem per què s'ha arribat a aquest extrem? Sabem si hi ha hagut intents de negociacions? Sabem si les parts han sigut correctes en les formes? El que si seria discutible és la forma com l'Ajuntament de Ciutadella va signar convenis durant dècades, enganxant-se massa les mans, però no tan sols amb el CVC. Actualment tenim camps de futbol buits i d'altres saturats per aquesta mateixa política de signar convenis tan llargs. Per tant que tiri la primera pedra qui estigui lliure de culpa... S'Ajuntament, li agradi o no, ha de fer-se càrrec del que va signar i aprendre per pròximes ocasions. Ah! I de subvencions n'hi ha per moltes i diverses activitats de les que uns es beneficien i a altres no els hi importen el més mínim. Es per aquest motiu que es diversifiquen les ajudes.

user | Hace más de 3 años

Es convenis s'han de respectar,molts xerren sense saber de què va es tema,açò no es d'ara ve d fa 13 anys.

user | Hace más de 3 años

Es ca mossegant sa ma de son amo, a¢o no es pot consentir!

user | Hace más de 3 años

Si no rectifiquen a temps ses avarques es dirán "ibicencas" en ves de "menorquinas" a sa majoria de territori espanyol. Es una questio de marketing, no de sentimentalismes amb una paraula. I, per cert, es 99% de sa gent d'aqui els hi diu "barques" i no "avarques". Pero no m'allargare que vindran es lexicolecs aficionats des Consell amb ses seues tonteríes😎😎

user buho | Hace más de 3 años

Ya esta bien de subvenvionar las aficiones de unos pocos,,,el que quiera boley que lo pague de su bolsillo

user Tintin | Hace más de 3 años

El ayuntamiento no paga nada, lo pagamos nosotros con nuestros impuestos. El ayuntamiento solo es un (iba a decir gestor), pero no, un mero intermediario.

user Xuno | Hace más de 3 años

No os confundais eso lo pagaremos los de siempre.

user | Hace más de 3 años

Sa propaganda que fan de Ciutadella i Menorca es insignificant, con sa de Hestia Menorca i altres despilfarros. Sa noticia de sa Supercopa nomes va sortir a diaris locals, per exemple. Sa propaganda de avarques no serveix ja qué a fora de Menorca i Mallorca els hi donen es nom de "menorquinas", i aquesta promoció els fabricants preferirían invertir-la d'altres maneres, pero ningu els hi demana. Solució: que els hi paguin els 600,00 euros i es canceli es conveni, i cadascu per es seu camí. I sense tantes subvencions segur que tornaran a tenir jugadores locals i no aires de grandesa.