user Masca | Hace más de 3 años

He llegit la notícia al diari. Diu el Club de karate que compleixen amb totes les mesures. Ens hauríem de preguntar: és realment necessari que els al·lots vagin a llocs així? L'altre tema és el del professor. La seva dona és una treballadora del geriàtric de Maó que va donar positiu. Amb el positiu de la dona, es fa una pcr, però segueix donan classes fins que ell també dona positiu. Algú emprendrà accions legals contra aquesta persona que ha sigut capaç de paralitzar tot un poble amb la seva irresposabilitat?

user Postalaiotic | Hace más de 3 años

A casa no podem ser mes de sis , i aquest poden estar tots junts amb contacte físic i no passa res !!

user Gub | Hace más de 3 años

Lamentablemente NO es momento de extraescolares

user Jander | Hace más de 3 años

Pateticos algunos comentarios q leo!!! Sieempre buscando culpables, q si la policia, qsi los jovenes, realmente patetico!!!! Nadie a pensado q ahira a llegado el frio y es normal q la gente se resfrie o coja algun virus? Y estais pidiendo q se nos castigue? Estamos locos o que? Esto hay q intentar llevarlo de manera mas natural y tranquila o nos volveremos todos locos!!!!!

user Es | Hace más de 3 años

es veia venir això

user Es | Hace más de 3 años

es veia venir això

user Es | Hace más de 3 años

.

user Canvi | Hace más de 3 años

És problema el tenen ses autoritats públiques i com estan gestionant sa situació! Sa policia d'Alaior no fot brot i a més pasetgen sense mascarilla per tot! A part de ses poques ganes de fer feina de sa policia de Lô, hi ha massa irresponsable suelto. Sa gent si no veu que la castiguen per fer cosa malament, ho segueix fent!!! I mira, a ses classes, finestres obertes i si són més de 20 persones classe semipresencial i avui, al Bàsquet Menorca 1500 persones a un pavellò. I és important destacar que es CIME no en té cap culpa, tot és culpa del PP (d'Alaior) i d'es GOIB ja que amb tot es merder que hi ha a ells lo únic que els hi interessa és guanyar votants antes que salvar vides. Per aixó deixen venir estudiants per Nadal amb s'excusa de que no podran estar amb sa família quan durant tot s'any no s'han interessat per ella. Tancar ses Balears no és feina de es CIME, sinó que des GOIB, devant sa irresponsabilitat des qual, MpM no li ha quedat més remei que regalar PCR. Que no us enganin!

user BRIBON ROJO | Hace más de 3 años

si nosotros nos tendremos que espabilar solos porque entre irresponsables que se apelotonan en los barres y así como gestiona el tema las autoridades lo extraño es que no estemos todos contagiados, tuve un obrero haciéndome unos trabajos en casa a los tres días dio positivo aun estoy esperando no que me hagan una PCR sino que solo que me llamen y me adviertan de que este Sr. ha estado en mi casa, menos mal que su jefe me aviso por si nos llamaban del centro de seguimiento, que a estas alturas ya empiezo a dudar de que excitan ni tan siquiera

user pantomima7 | Hace más de 3 años

Si es cierto lo que comenta Pau para unas prisas. Después los del Biel de Ferreries que quieren sancionar a los chavales.... Cuando no son solo ellos ni mucho menos los que las lían gordas.