user Joseppe Steward | Hace más de 3 años

Copio.Las religiones en Alemania.En Alemania hay libertad de culto. La religión y el Estado están separados. Aproximadamente uno de cada dos habitantes de Alemania es cristiano, el cinco por ciento son musulmanes y el cuatro por ciento profesa otras religiones. El 36 por ciento de la población, más de uno de cada tres, no profesa religión alguna, con tendencia a aumentar. La separación del Estado y la Iglesia El Estado alemán se obligó en su Constitución a tener una relación neutral respecto a las religiones y cosmovisiones. No puede identificarse con ninguna confesión religiosa ni con ninguna concepción del mundo. “Neutral” no significa, sin embargo, que el Estado rechace las religiones o adopte una posición de indiferencia: en Alemania existe consenso político de que las religiones contribuyen a la cohesión social . Por eso, la Corte Constitucional Federal sugirió al Estado adoptar una posición de “neutralidad benevolente” respecto a las religiones y cosmovisiones.

user TotPotSer | Hace más de 3 años

Ses cures paliatives no contemplen allargar sa vida artificialment. Es tema és qui decidirà per algú que sigui dependent, o estigui sol/a, i no es pugui defensar. Sa porta està oberta...esper q no passi com a Holanda que inclus hi entren es sindrome de down.

user cromapons | Hace más de 3 años

Espanya ha tingut en 40 anys 8 plans d'educació diferents, aixó vol dir que entre PP i PSOE han estat canviant les normes any si any no i aixó ho han pagat els nostres fills.Aquest es el pais de les discusions, dels conflictes, de les interferencies de la esglesia en un estat laic, dels mes llestos, dels mes maniobreros, dels mes de tot menys de l'acord, de la complicitat en un projecte en comú, de remem tots en la mateixa direcció, total un desastre de pais. I encara hi ha gent que es sorpren que n'hi hagi que volen marxar.

user cromapons | Hace más de 3 años

Trob q la església va per un cami i la societat per un altre, fins q al fonal ja no hi haura6res en comú.

user Crític | Hace más de 3 años

El que no és de rebut és que es faci una nova reforma educativa sense un consens general. No és de rebut que cada quatre anys o menys es vulgui fer una reforma i que els principals partits de l'oposició el primer que diuen és que en faran una altra. L'educació ha d'adaptar-se a la realitat i això implica uns canvis profunds i consensuats. A mi em sembla bé que hi hagi classes de religió, d'ètica i de filosofia. Són la base de la nostra cultura i del lliure pensament. Un pensament i una reflexió que no sobren a la nostra societat. També fa falta que les reformes les facin els docents. No uns tècnics que no han trepitjat mai una aula. Pel que fa a l'eutanàsia, he de dir que la gent confòn es termes i demana atenció pal·liativa com a sol·lució. L'atenció pal·liativa ja existeix i funciona. Però no resols determinades situacions. Jo estic d'acord amb l'eutanàsia, com estic d'acord amb altres llibertats civils. A més, són drets que cadascú és lliure d'elegir.

user Ferran Andreu Camps | Hace más de 3 años

Eutanasia. Paraula de rel grega. Tana Tos. Que vol dir el que voldriem tenir tots, "BONA MORT", i per tant tambe es un desig de tenir Bona Vida fins que un mateix decideixi que ha arribat el moment de morir.

user Ferran Andreu Camps | Hace más de 3 años

Eutanasia. Paraula de rel grega. Tana Tos. Que vol dir el que voldriem tenir tots, "BONA MORT", i per tant tambe es un desig de tenir Bona Vida fins que un mateix decideixi que ha arribat el moment de morir.

user Tururu | Hace más de 3 años

Per Vier: no crec que a ses escoles es pugui estudiar sa historia de ses religions amb visións objectives i critiques, ja qué amb qualcuna si no els hi agrada lo que es diu pots acabar decapitat.

user loque? | Hace más de 3 años

Quina mania aquests cures,ningu obliga a practiar la eutanasia,pero deixau fer qui vulgui fer algo que no vos agrada i no vos repercuteix en res....seguiu aixi i en 1 generacio sou un punyat

user Estupefacto | Hace más de 3 años

Que palabras más lindas nos habla el obispo, hablar si que saben! democracia dentro de la iglesia, existe Sr. Taltavull? Asignatura religiosa? Y porque no otras y justamente la romana? Y si me gusta más la Evangelista? O estudiar Mahoma? O etc. Historia ok, adoctrinar, no! La eutanasia es un derecho, no es una obligación, la obligación de no poder decidir es lo que defienden?. Tanta hipocresía y tan llenos de pecados!