user Alan | Hace más de 3 años

Hay que tenerlos.muy bien puestos para decir que " el 12 de octubre se conmemora el encuentro de la cultura europea y americana" Es como decir que nazis y judios se encontraron culturalmente en los años 40...

user Y | Hace más de 3 años

Creo que se está mal interpretando ya que entiendo que lo que quieren dar a conocer son las fiestas extranjeras únicamente.

user Yuliana | Hace más de 3 años

Y

user M/Y | Hace más de 3 años

Que vergüenza! Es una provocación. Es una insulta a nuestra cultura y tradiciones. Es una insulta a todas las víctimas de los ataques terroristas. La Unión Europea hace la misma cosa en Francia, Bélgica, Alemania, Reino Unido etc. La Unión Europea destruye nuestra cultura.

user Josep | Hace más de 3 años

Quina bajanada Jesus, naturalent que els europeus veiem les coses des de el punt de vista europeu, el teu odi cap a la cultura occidental que és la més tolerant del mon no et deixa veure la realitat. Vés-te a l'Iran o Aràbia Saudita i prova tan sols de parlar des de qualsevol punt de vista que no sigui fanàticament islamista i tindrás molta sort si "només" et tanquen a la presó sense assotar-te. Trobes que es aquesta la "cultura" que hem de fomentar per aquí?

user Jesus | Hace más de 3 años

Sé que aquest comentari tindrà tropecents-mil punts negatius, però me la refanfinfla. Tot això està ple de comentaris troglodites etnocentristes, sempre mirant-se el melic des d'un punt de vista europeu, des d'una única Espanya, gran i lliure. Amb aquest calendari es donarà difussió de les diferents festes i cultures de la gent de la nostra ciutat. Lo del 12 d'octubre, m´ho reservo....

user cromapons | Hace más de 3 años

Troll Ebus, té voste tota sa raó. Jo ho hagués possat, peró trob que la reacció dels comentaristes va en consonancia amb l'editorial del Menorca, tot plagat desmesurat.

user Troll Ebus | Hace más de 3 años

Cromapons, la veritat és que aquest calendari no hi ha per on agafar-lo. Un calendari intercultural de debò no tindria ni un sol dia en blanc, si ens posem així. I que no hi surti Nadal, que se celebra a tot el món, o el dia de la hispanitat, que se celebra a tot Iberoamèrica, són ganes de crear una polèmica totalment innecessària.

user cromapons | Hace más de 3 años

Llegeixo el primer article de la presentació del calendari, ni una sola referència a l'escandal q ara es noticia, ni un sol comentari. Llegeix l, article on el PPdemana la retirada, el mateix dia q el Menorca ens regala l'atac mes furibund q mai hagi llegit al diari contra una institucio menorquina, ni amb els temps on la Mafia robaba a l' ajuntament de Ciutadella amb tota impunitat. Si, es cert q no hi ha Nadal al calendari, pero tambe ho es q hi son moltes celebracions religioses de Espanya i tambe locals, un privilegi q no conten les altres religions i jo em deman: hi ha per tant? O es q el Menorca s'ha sumat a les campanyes de desprestigi q cada dia omplen els mitjans de comunicació espanyols contra el govern legítim? Esper q no sugui axis però per la reacció dels companys q escriuen trob q si.

user Criticón | Hace más de 3 años

El PP pide que se retire, cuando ellos estuvieron en la presentación sin decir ni mú. Si no hubieran estado de acuerdo, deberían haberlo manifestado antes y no asistir al acto. Se ve que al ver la reacción popular se les ha encendido la bombilla... Un poco de coherencia en el PP es lo que hace falta.