user Queen | Hace más de 3 años

Vaya vergüenza, la justicia española brilla por la ausencia de verdadera justicia Y a estos indeseables por qué no se les hecha de la isla en vez de retirar sus pasaportes? De hecho se les debería hechar del país sin permiso de volver. Un cero para el juez pero un 10 a la policía por cogerles!

user Ciudadano Kane | Hace más de 3 años

Si aquests delinqüents haguessin cantat un Rap en contra d'uns "Patriotes" que ens roben, segur que ja esterien empresonats

user Xec 79 | Hace más de 3 años

El codi penal espanyol prohibeix clarament el proxenetisme i el castiga amb la presó (només cal llegir-ho per a veure que és així). El problema és com l'interpreten els jutges i que la policia rares vegades intervé. Si juntes les dues coses, fa pensar i no dic res més per no ficar-me en problemes.

user Alexia | Hace más de 3 años

Muy atinado el post de Gabriel M. Pons. Es difícil imaginar que pueda haber otro país en el mundo donde exista un Código Penal más laxo y más favorable al delincuente que el que tenemos en España. Ya lo comenté el otro día en otra noticia similar de la puesta en libertad de otro criminal en Mahón al que la policía había detenido ya en infinidad de ocasiones. Las Fuerzas de Seguridad hacen un trabajo encomiable y sacrificado para buscar y detener a los criminales, y su desmoralización es mayúscula cuando tienen que ver que en la mayoría de casos, el juez los pone directamente en la calle. Esto no es Justicia, esto es una invitación a delinquir y a que vengan a nuestro país todos los criminales del mundo a hacer lo que les dé la gana. Bravo, señoría...

user Paciencia | Hace más de 3 años

¿Guinea Ecuatorial? El único país africano en el que se habla español. Y el dictador más longevo del mundo. El señor Obiang

user Talayóticus | Hace más de 3 años

Normal que els amollin. Si almanco haguessin cantat una cançó cagant-se en un lladre o s'haguessin baraat en un bar, lllavors si que els fotrien presó at eternum, però segrestar i prostituir menors i amenaçar ses families per que callin... açò és pecata minuta.

user Un Menorquín | Hace más de 3 años

Estas leyes te dejan bien claro que al que denuncia , cuando el juez, ( que parece parte del tinglado) los deja libres, pueden ajusticiar al que haga falta. Así qué... Pegan a tus familiares si no te prostitulles, denuncias y en la calle todos?? Vaya país de pandereta!

user undefined | Hace más de 3 años

A Menorca es molt fácil saber qui son els usuaris , inclús els veins ho saben i pot ser que la policia també. Els usuaris tenen tanta culpa com els proxenetas.A Suecia multan als usuaris de la prostitució. A España lo que hi ha que cambiar es el codig penal i la justicia, apart d´altres moltes coses . Bona feina policia!

user Carlesmmari | Hace más de 3 años

@ diari de Menorca: feu el favor de explicar bé les noticies, amb els detalls que falten, que segur que hi son. Feu un bon periodisme i investigueu perquè el jutge ha pres aquesta decisió. Si no, ens escalfes l'ambient i potser hi ha raons per aquesta decisió que son vàlides. Això que feu és com treure una cosa de contexte. Us demano que aviat expliqueu tot i llavors opinarem amb coneixement de causa. Desde luego si son culpables, presó permanent revisable. Es un dels delictes pitjors que hi ha...

user Crític | Hace más de 3 años

L'Administració de Justícia administra qualsevol cosa, menys justícia. Em fa vergonya com funcionen les coses per aquí: revisions de sentències que deixen lliures narcotraficants, violadors, assassins.... Delinqüents lliures perquè continuïn fent de les seves. I estic segur que aquests senyors, després de dictar les seves sentències, que potser que s'ajustin a les absurdes lleis que tenim, se'n deuen anar a dormir ben tranquils, mentre no contribueixen a res per millorar el funcionament de la societat que és per allò que hauria de servir l'administració de justícia. Vergonyós, vergonyós..... Si no pensen fer res, al menys que en decretin l'immediata expulsió.