user Antonio | Hace más de 3 años

"Xiprinant" no perdré el temps a rebatre el que dius, no xerrare d'economia amb tú segur que no coincidirem, i tant m'enfot, però amb mentalitats com tu acabareu amb es poc progres de s'Illa. Per cert, que els universitaris, netejin habitacions i WC, mantenir piscines, etc... son professions tant dignes com les altres, hi ha que veure lo classistes con son els esquerrans...... no passa res que els universitaris també facin aquestes feines abans de poder fer-ne per la que van estudiar la carrera, ah i una altra cosa, si un dia vas al hospital i t'han de netejar el cul i el ciruja ti fot el dit per explorar, sempre pots pensar que ha estat un universintari..... ja veus, estimat, qüestió de classes una vegada més.

user Barto | Hace más de 3 años

Cuando saltas a la piscina salpicas y se riega el césped, viene a ser lo mismo...

user Ferran Andreu Camps | Hace más de 3 años

Aljubs que havien de ser per combatre l'excessiu comsum hídric de les zones ajardinades,....camí asfaltat.....estaven avisats... . I així que direm als propietaris dels Horatals: Hi ha altres agroturismes que si compleixen tota la legalitat per tant perque aquets senyors no? En l'altre agroturisme que poseeixen, hi ha també il.legalitats?

Xiprinant Xiprinant | Hace más de 3 años

«Antonio»: Què tenen a veure els hotels com aquest i els joves universitaris? És que els joves universitaris haurien de tornar per fer manteniment de piscines? Netejar habitacions i WC? Servir Gin Tonics? A més, és curiós que alguns quan hi ha una farola apagada o una acera rompuda apel·lin a la «Reserva de la Biosfera», però en canvi davant una notícia així no s’ha mencionat ni una vegada. Més bé al contrari, es queixa de que tenen «preferència els escarabats». És que açò és la definició de Reserva de la Biosfera, no que les aceres estiguin ben formigonades. I sobre aquest mite del «camp abandonat», si el camp ha de ser per fer piscines, o per plantar gespa, ja m’estim més que el camp torni ser marina salvatge. El camp mai ens ha degut res, als humans. Som nosaltres que ens hem cregut imprescindibles.

user Força | Hace más de 3 años

A convertir Menorca en "Menorca d'Or isla de vacaciones" con toda la población al servicio de los cuatro ricos que vienen solamente un tiempo en verano y después nada más se sabe de ellos hasta el año que viene algunos les llaman crear riqueza y progreso (y qué pasa si no hay turismo ¿les suena)?, solamente queda miseria). Lo siento pero yo quiero algo más para mi isla.

Hola undefined | Hace más de 3 años

Investiguen quien firmó la legalidad, Muchos ya sospechamos quien fué.

Hola undefined | Hace más de 3 años

COMO SE RIEN DE TODOS LOS MENORQUINES LOS DE FUERA. PENOSO !!

Hola undefined | Hace más de 3 años

Lo que tenian que haber hecho los políticos es ayudar al menorquin para que no vendieran .Para que hicieran ellos los negocios y las inversiones que se han vendido a los de fuera. La isla ya no será menorquina . POBRE ROQUETA!!

user menork | Hace más de 3 años

A ver, @Antonio, @Ciudadano ejemplar (curioso que apoye la ilegalidad c9n este nick), @neptuno y alguno más, que se quieran hoteles rurales de calidad en vez de "llocs" abandonados, no significa que se deba hacer ilegalmente. No es ni admisible ni defendible.

user dani | Hace más de 3 años

conprobar que se construya segun la normativa tendria que hacerlo elnconsell o ayuntamiento. suerte que el GOB se preocupa