user Juanjo quinielas | Hace más de 3 años

una alcaldessa haciendo casas ilegales?? pero donde se ha visto?? y pagando a toma y daca 70000 eurazos en CASH, debia ser del pp de barcenas no?? o era de izquierdas?? ui ui ui.. estos modernitos izquierdosos, mucha modernidad y queda bien, pero luego.. chaletito al canto.

user solidaris | Hace más de 3 años

Seguim en normes contraries a sa voluntad de sa gent de Menorca . Hotels rurals , agroturisme , ... cap pega . Sa gent de Menorca que viu al camp tot l´any ó es pasa es cap de setmana amb es seus animals , amb es seus cultius , o simplement queda amb la seva familia .. , son aquests que el PTI no els deixar fer el que cercam tots : tranquilitat , com ho fan es turistes en es hotels rurals.. Fins quan unes normes contraries a s´estil de vida de sa gent de Menorca ?? .

user Jesús el bueno | Hace más de 3 años

Vale, poned negativos, es que es el colmo ya, se pasan, pedir permiso para hacer una barbacoa en un jardín, el colmo !!!! La gente se hartará y no querrá venir nadie y luego tendremos que migrar !!! Todo son pegas y pegas y más pegas, caminos estrechos, paredes que se caen y mogollón de tancas que dan pena, abandonadas !!!

user cromapons | Hace más de 3 años

Una persona que ha infringit les normes urbanistiques no pot ser MAI alcaldessa del poble, es de cajon, si no amb quin dret reclamen taxes o cobren a d'altres veins, Encara existeix la vergonya en el PP ? Pues que dimiteixi.

user merçedito | Hace más de 3 años

El Consorcio no era un grupo musical con algunos componentes de Mofedades?

user Antonio | Hace más de 3 años

Bonu, ja han començat !!! Molt bé, s'esquerra menorquina (PSOE inclòs) ja ha començat, es dedican a cercar barbacoes, palatades de fang per ets horts, casetes de cans de 0,50 m2, etc,etc, esquerra moral que vol posar ordre (es seu ordre) , es a dir anar contra es menorquins i menorquines, però si es qui ve a fer-se una caseta es un destacat "artista de la ceja " nacional, es nostros polítics no fan més llepar-lo. Quina pena que me fan el esquerrans radicals (PSOE inclòs eh) que no vagi de moderart.

user Jesús el bueno | Hace más de 3 años

Lo de las casa, no sé, pero la barbacoa, hasta aquí hemos llegado que no se pueda hacer ni una barcacoa en tu propia casa...

user sarcofago | Hace más de 3 años

Encima construïda con el dinerito público, aquí hay ley? O qué pasa?

user Dolors | Hace más de 3 años

Aquesta senyora pot mirar sempre els seus veïns amb la cara ben alta. El que ha fet ella és el que han fet 5000 propietaris d hortals inclosos polítics de torn. No es pot seguir sempre multant i obligant a tirar sa casa. És una consciència molt atrasada, s ha de trobar un altra manera per donar solucions que per cert legalment hi són, però és consorci prefereix utilitzar sa llei de manera destructiva per tenir més cash.

xec xec | Hace más de 3 años

han abierto la veda ,ahora vamos a cazar a todos los qque infringen la normativa sean de donde sean , hortal,casetes,etc ... que nivel , ya solo con la multa bastaba,.... pero quieren sangre,pues vale , que empiecen por demoler todo los expedientes sancionadores que tienen acumulados.