user Ramon | Hace más de 3 años

I es mes , Tururu !!! Has mesclat ous amb caragols Aquesta noticia, no tenia que veure res amb s'esport!!!

user Ramon | Hace más de 3 años

Una cosa , Tururu No amb que et basas cuant dius , lo de sa publicitat negativa??? Es clubs tenen mitjans, per pagarse ses despesas, no crec que ho paguin els aficionats, Infecta , aires de grandesa ??? A tu tan cubrat algu ??? Increible , i referent amb lo de patina amb lo de ponent , i que pensas lo mateix des volei i que ho has dit prou vegades( ho dupt, no mi crec que ahiguis dit algu des volei, ho auras pensat) Aqui ho deix Tururu !!!

Tururu Tururu | Hace más de 3 años

Mira Ramón. A vam si un día els seguidors com tu pagau al manco la meitat de ses despeses de uns clubs que nomes fan publicitat negativa. Lo " patétic" es infectar, despilfarrar i tenir aires de grandesa que han de pagar el altres...A mes, patines amb lo de Ponent, pens lo mateix des volei i i sa seua propaganda inefectiva, i ho he deixat ben clar prou vegades.

user Ramon | Hace más de 3 años

Tururu Lo teu han el Hestia es impresionant.... Per si no t'has enterat els equipos d'elite esta permes entrena sense mascaretas, dins es protocols adecuats Et creus que els altres equips d'elit no entrenan igual ( posem volei , futbol, padel) pero vuste no es fitxa nomes amb una cosa, i ademes es patetic quant comentas que han infectat, han deixat brots , gastu inutil ambPcrs, bueno no seguireper que es sorprenent, pero bonu seguirem escoltant es seus comentaris, pero pensi que ara s'atracan dates molt importants per l'illa aviam si tothom seguira els protocols com vuste ve diu, tant a Ponent com a Llevant i es queixara i gual, per una banda i s altre

user Pedro, el azote del miradaperdida | Hace más de 3 años

MenorcaQualitat....Las normas están para que se cumplan, pero para que las cumplan todos. Si no te gustan hay medios para cambiarlas, pero mientras esten en vigor todo el mundo las tiene que cumplir. Catetos? habría que verte a ti, nos íbamos a echar unas risas.

user Trust | Hace más de 3 años

Angela, mejor modera tu tono porque si te miras un poquito más allá de tu sesgada visión, saliendo un poquito de excursión verás como la inmensa mayoría de menorquines que van por el campo NO llevan mascarilla... a ver si nos dejamos de tanta tontería, de hacer de "policías" constantemente, preocúpate un poco más de tus cosas y deja a la gente en paz.

Havanna7 Havanna7 | Hace más de 3 años

Será que los menorquines si llevamos mascarilla por el cami de cavalls… Lo que pasa que no son tan inútiles de llevar una mascarilla bajo el sol en medio del campo

user JOSE1988 | Hace más de 3 años

Muy buena noticia Ralf!!! Poco a poco todo volverá a ser como antes o mejor, espero que tengáis una buena temporada 👏👏

Tururu Tururu | Hace más de 3 años

Benvinguts siguin. Si, s'els hi ha de dir que sa mascareta es obligatoria, pero no crec que aquests alemanes siguin tant irresponsables con els 10 jugadors de básquet. Entrenaments sense mascaretes, amb mascaretes amb es más a l'aire, etc. Basta veure ses fotos des diari, ni s'entrenador amaba alerta...Aquests turistes deixaran doblers i feina, els del Hestiamos han deixat brots, infecciones, privilegis en PCRs diaries, gastos i despilfarros, i una promoció NEGATIVA de s'illa.

user Don | Hace más de 3 años

Muy pero que muy mal que vengan y se comporten como si aquí no hubiera que llevar mascarilla,verguenza