Hans Carles | Hace más de 2 años

I on dormen, aquesta gent? Perquè sense algú que els llogui la casa, legal o il·legal, no vindrien. Potser fan falta més inspeccions. Amb les multes ja es pagarien.

& Bilbo | Hace más de 2 años

Tenga la certeza de que si las cifras de infección por Covid en Menorca aumentan en las próximas semanas, entonces los británicos no regresarán en julio, y tal vez ni siquiera este año.

user Maria | Hace más de 2 años

Sa culpa és dels qui governen que no impedeixen els viatges extres que fan barco i avions. Com es deixa viatjar a menors sense cap tipus de control?. I els pares, en què pensen? És de poca responsabilitat. Poseu-hi remei que això pot acabar per fer-nos malbé les nostres festes.

menorcadriver menorcadriver | Hace más de 2 años

Sa culpa es del Govern i dels politics.... que no, que no. Els Pares tenen la Culpa. Si no els donen La pasta ells no poden venir. Ni un de aquests te un traball. Control i multes. A mi ja me han fetut Sant Joan i no annire per es Poble ni de conya.

menorcadriver menorcadriver | Hace más de 2 años

Aço no es Sant Joan, aço es Cincogema.

user Marguerite | Hace más de 2 años

El que més em preocupa és com quedarà Menorca d'aquí a dues setmanes quan tota aquesta gentada hagi partit a ca seva... Quin serà el nombre de nous contagis... I és que hem de tenir en compte de que es tracta, en majoria de persones joves, irresponsables, amb ganes de festa i segurament no tenen el rang d'edat per estar ja vacunats... I es merder ens el quedarem noltros... Es doblers seran a sa butxaca de les companyies de transport i altres...

user Crític | Hace más de 2 años

Entenc la frustració davant aquesta situació. Però és el que té la llibertat de circul·lació i l'acabament de les mesures de control estrictes. És molt fàcil controlar el toc de queda, però controlar la gent pel carrer amb llibertat d'horari és molt difícil. I, a més, sembla que no serà obligatòria la mascareta a l'aire lliure a partir de dissabte. No mascareta+proximitat=+contagis. I que hi hagi més contagis?. Sí és ben probable. Què n'hi hagi tants com per, a curt termini, tornar a posar mesures més restrictives?. És poc probable, a no ser que arribi la variant de l'Índia. En aquests moments el que és més perillós és que venguin britànics sense PCR i que arribi aquesta variant. Basta veure com tenen les taxes ells, per veure que aquest és el perill més important que hi ha per a l'illa. En tot cas, la vacunació va ràpida i la política d'aquí és molt correcte: doble vacunació i no com feren els britànics d'avançar la primera dosi, ja que una dosi no és prou efectiva.

user Lojuma | Hace más de 2 años

Vergonyos, jo no deixeria entra a cap jove de aquets, que mo la tornaran liar y tornarem pasar un ivern de mascarilla i a las sis as llit

user Aldina Fum | Hace más de 2 años

«Hay más ambiente, sobre todo de gente joven, se nota especialmente por las noches en las urbanizaciones», comenta un empresario. Y yo comento: ¿ambiente? Hay más gritos, música a todo volumen y suciedad en todos los rincones... ¿por las noches? Esto es a toda hora, por la mañana, mediodía, tarde, noche, madrugada... Parece que se han escapado las bestias del zoo, de verdad... Y no, no me extraña nada, porque no es nada nuevo, sólo que este año choca más... Por cierto, Ajuntament y Consell aún podrían reconducir la situación organizando un rave-party en el Lazareto... y que sea de diez días...

Mari Carmen Regueira Mesego Mari Carmen | Hace más de 2 años

@ruperto no solo de Mallorca que me dices de los catalanes que también han venido muchos y halli si hay bastante virus.lo que no entiendo como los dejan entrar.estas fiestas aunque se celebre poco solo tendría que estar , esté año los de aquí los demás sobran.