user menork | Hace más de 2 años

Sr. JordibSintes, em podia dir d'on ha tret aquesta afirmació seva? "el consell d´Europa exigeix a la seva Espanya la llibertat dels presos politics catalans el retorn dels exiliats i a la fi de la represio contra el poble de Catalunya i a els seus habitants." Es que per molt que ho busco, no ho trobo. A Europa no en volen saber res de proces ni d'indroendència, ja ho gan demostrat. De tant vontar mentires arribau a contar-ho com a veritat.

Un Menorquín Un Menorquín | Hace más de 2 años

Tendría que haber estado un juez ahí, al manifestar que seguirían con las suyas, volver a meterlos pa dentro, ahí, delante de los medios, a ver que cara se les hubiera quedado. Estos se ríen de las leyes y sobre todo de Sánchez.

user Jordi Sintes | Hace más de 2 años

Al Senyor Tomas i li agradi a voste o no, el consell d´Europa exigeix a la seva Espanya la llibertat dels presos politics catalans el retorn dels exiliats i a la fi de la represio contra el poble de Catalunya i a els seus habitants. La sentencia va ser una sentencia totalment injusta i desproporcionada. Aixo u han dit infinidad de magistrats de tot el mon. I si a voste no li agradan els catalans i Catalunya a Catalunya ni hian hotels ni pensions per alojar.lo a voste. No volem a Catalunya personas que desprecian i van en contra de Catalunya i els catalans Per acabar no se si voste es menorqui?? sapiga que jo soc mil vegades mes menorqui que voste i sempre defensare Menorca i a els menorquins per si voste te alguna dubte de em qui jo vaig i per supost tambe amb els Catalans i Catalunya perque som catala de neixement i com a tal defende.xo i sempre defensare la meva estimada terra natal com defende.xo i defensare sempre a Menorca i els menorquins.

M28030 M28030 | Hace más de 2 años

Claro que no os callarán, porque vivís de eso espabilados.

user MENORQUIN,1 | Hace más de 2 años

Jordi SIntes,sigue escribiendo en castellano, por favor,que el catalán se te da muy mal.Demasiadas faltas de ortografía

user federico | Hace más de 2 años

Jordi sintes la historia de la república en persona, es una historia muy negra... Barco atlante la mola... Documentese un poco más.

user Tomas | Hace más de 2 años

Sr. Jordi, i Catalunya es Espanya de tota la vida li agradi o no. I si no li agrada m'han dit que'n Puigdemont te habitacions lliures a Waterloo.

user Jordi Sintes | Hace más de 2 años

Al Memoria historica.. Minorca is republicana de toda la vida y habla el catalan te guste o no te guste....si no lee la historia. de Memoria Historica

user Alexia | Hace más de 2 años

Según el reciente y demoledor dictamen del T. Supremo, conceder esos indultos es algo completamente ILEGAL, puesto que no se da ni una sola de las condiciones previstas en nuestro ordenamiento jurídico para que esa medida de gracia se pueda siquiera contemplar en este caso. Por tanto, espero y confío que desde algún buen gabinete de abogados de prestigio, o bien desde los servicios jurídicos de alguno de los partidos de la oposición, se encarguen de llevar a este trilero facineroso ante los tribunales de justicia, nacionales e internacionales, por los gravísimos delitos de alta traición y prevaricación.

user Practicantee | Hace más de 2 años

Uf cuanta bilis y rabia contenida esta echando la banda organizada, claro normal y todo para tapar toda su corrupción y delitos, gurtel, punica, lezo, sobres...