user Francisco | Hace más de 2 años

Curiosidad; internamente; los partidos politicos, patronales, etc. Han escuchado la opinión de sus afiliados (están abiertos al dialogo). O solo vale el criterio del más fotogenico de cada casa. Salud

user beli | Hace más de 2 años

Joana Gomila, cierre la puerta al salir

user cromapons | Hace más de 2 años

A l'hora de repartir resposabilitats, tothom en té, els pares per deixar als seus fills anar de botellon, l'ajuntament de Ciutadella per no disoldre el desproposit des Pla, pero els darrers responsables son els que van participar en el macrobotellot, ells ja son majors d'edat i responsables dels seus actes i aquests ens han fotut a tots.

user Maripili | Hace más de 2 años

La Sra.alcaldesa ahora rectifica el titular que dio días atras. Dijo: Que los botellones son una costumbre global que HA VENIDO para quedarse Ahora dice: Que los botellones son una costumbre global que OCURRE DESDE HACE VARIOS AÑOS Os dais cuenta porque rectifica? Si mantuviera el primer discurso la culpable seria ella Al haver cambiado el discurso la culpabilidad se reparte entre todos los politicos y partidos que estuvieron gobernando anteriormente. QUE LISTILLA NOS HA SALIDO LA SEÑORA ALCALDESA.

user enrique | Hace más de 2 años

Ya esteim girant ses coses, és debat real és quines mesures es van agafar per el tema covid, i perquè és van permetre ses masificacions, quan noltros hem estat sotmesos a restriccions tot hivern... Teníem 20 casos abans de Sant Joan, qui és fa responsable.. El tema Sant Joan és un altre debat a parlar seriosament, però ara és parla de responsabilitats sanitàries, i de responsabilitats dels governants.. No vulguin girar sa truita cap a Sant Joan..

Jules Jules | Hace más de 2 años

Per anar bé, aquelles paraules de "el botellón ha venido para quedarse", haurien de ser les darreres pronunciades per aquella persona com a batlesa...

user Blas | Hace más de 2 años

Té tota la raó el comentari de joan. Quin poc seny les declaracions del Anglada de ciutadans quan manifesta a Es Diari en paper la seva intenció de "Organizar conciertos para los que solo vienen al botellón". El que hi faltava, incentivar als que venen a fer botellon amb activitats aposta per ells, segur que així amb aquesta crida encara en vindran i en haurem d'aguantar a més i més. I ses nostres Festes duren des de les 2 de dia 23 fins sa matinada de dia 25, quan un concert com a molt 2 o 3 hores i després tindrem tota aquesta massa afegida de persones als actes de ses Festes. Clar que per concert el que va organitzar el càrrec públic Anglada a la canera municipal amb tant de soroll i aldarull que fins i tot hi va haver d'anar la policia local.

Juana Garcia Juana | Hace más de 2 años

Viatges de fi de curs per això!!! Per fer botellots que es quedin a casa. No heu vist es vídeo que cor per es Facebook? Ido si no leí vist vos en faig un petit comentari: jovent al Pla cridant : "alcohol , alcohol , alcohol, hemos venido a emborracharnos , las consecuencia de nos dan igual". Pues a jo no me donen igual , perquè ells no els han fet res , els que pagarem serem els que ho fem bé i las persones que esperaven tenir feina aquesta temporada i pot ser no en tindran. De vergonya !!!

user joan | Hace más de 2 años

I ara la idea més foradada, el disbarat del segle que vol fer Anglada, del que hi queda del partit Ciutadans, posar concerts perquè les Festes de Sant Joan siguin encara més atractives pels qui venen a fer botelló i multiplicar l'efecte cridada entre aquest mal anomenat turisme, tan indesitjable. Un altre que ja no pot ser més inútil i hauria d'acompanyar a la batlessa, regidor i cap de policia en la seva dimissió.

user undefined | Hace más de 2 años

Vamo a ver, no estaban prohibidos los botellones?, ho han cambiado las normativas.