user Vecina | Hace más de 2 años

Con esta obra queda zanjada la rivalidad entre Mao y Ciutadella. ¿Sabrá la alcaldesa de Ciutadella lo que es un intercambiador o una estación de autobuses? Parece que no ha utilizado nunca un autobús.

user Ramon | Hace más de 2 años

Be TURURU!!!! no tens cura estan ren malat, tens tanta rencunia . Que dius de Illa del Rei, pinta b es castell , la salle Mao . Crec q ten vas des tema uffff. Bueno com dic estas malalt i no se de q Estas molt penjat !!! A una cosa de Ramonet res , i menys per part teva tas enterat !!! TURURET !!!

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Si que m'ho mir i ho veig, Ramonet: "una illa, un equip" vol dir "una illa del Rei, un La Salle Mahon". No arribau ni a Alaior, de simpatizants.... I a mes, insolidaris a mes no poder, tant que es van negar a compartir Bintaufa amb Pinta Be Es Castell. Blanc i de botil, Ramonet.

user beli | Hace más de 2 años

I ells que son molt de llei de transparencia, mus poden mostrar ses factures, perque aquesta quantidad amb l. Ho que en fet no quadra aumont... Venga Joana mostra ses factures...

user Joan | Hace más de 2 años

Quan facin sa definitiva supòs que després hi hauran de tornar a deixar com abans.

user Ramon | Hace más de 2 años

TURURU!!! Fals dius. Un San Joan de dalt de tot , no se qui desprecia a qui, despilfarra tot lo que produiu Son ses millor festas de s'illa Pues ja ho tenim tota sa illa infectada per uns incunsients de avont ??? Digameu tu !!! I si encara que et foti!!! Si "Una Illa, un equip" Fateu mira TURURU !!! EM PREOCUPAS PULIT !!!

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Ay, Ramonet, no es pot ser mes fals... "Una illa, un equip", pero nomes serviu per despreciar i despilfarrar a Llevant tot lo que produim a Ponent. Un día s'acabara sa convidada forcosa i veurem comvos va sa cosa, amiguet.

francisco pons pons francisco | Hace más de 2 años

no entiendo como a esta gente no le cae la cara de verguenza hace unos años se gastaron 300.000 en aceras y un deposito de agua que nunca an sacado una gota de agua ahora 200.000 mas en chorradas y son 500.000 gastados y no tenemos estacion es vergonzoso ver a la gente esperando el autobus alas 7 de la mañana con lluvia viento es INCREIBLE

user Ramon | Hace más de 2 años

Com be diuen , ahia tingent en conta q ahia manco turistes i residents, pero sempre ahiura Categorias !!!!

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Es nota que cap membre des Consistori ha agafar es transport públic per anar a Mao i comparat despeses, obres i ubicacio. Quin mamotreto i quina porquería... No n'hi ha mes, tristement.... I ja no es questio de ideología, sino de sentit comu i voler fer ses coses minimanent be, per es poble que t'ha votat... Pero esta ben clar que els hi importa un pito....