Un Currante Un Currante | Hace más de 2 años

Politicos de Baleares... Tomad nota de como se hacen las cosas y dejad de echar la culpa a los demas...

user juan | Hace más de 2 años

Una ciudad como Pamplona, con unos 200.000 habitantes, contando con unos 500 efectivos, tiene, prácticamente, la misma proporción que una ciudad como Ciutadella, con unos 70 policías. La diferencia ha estado en que el consistorio de Pamplona, con el alcalde al frente y todos los grupos han hecho piña en un objetivo y lo han planificado y ejecutado con firmeza en todos los terrenos. Otras de las diferencias es que aquí, todavía desde el equipo de gobierno y sus palmeros, tienen la poca vergüenza de echar la culpa a los medios de comunicación, a la oposición, a los jóvenes, a los vecinos y a todo lo que se les pase por la cabeza con tal de no reconocer que lo único que hicieron fue esperar a verlas venir.

Sebastià Benejam Sebastià | Hace más de 2 años

Planificación, eficacia, prudencia y responsabilidad.¿ LE SUENA DE ALGO SEÑORA GOMILA Y EQUIPO?. No todo es sentarse en la poltrona y cobrar a final de MES que de eso si saben ustedes, de lo anterior ha quedado clro que no.

user Moriarty | Hace más de 2 años

Curios com el PSOE s' ha posat de perfil a nivell municipal. La autèntica responsabilitat de Joana Gomila (no es poca) es deixar clar la insignificancia que té davant la delegada insular del govern (PSOE), davant la delegada del Govern a les Illes Balears (PSOE) i davant la presidenta del CIME (PSOE) i de les Illes Balears (PSOE). Cap ha tingut el mínim interés per reforçar la prevenció, i el dispositiu davant el que havien de ser, segur, unes no-festes multitudinaries. I es que 'cuanto peor' en Ciutadella, 'mejor' per les altes esferes del PSOE per tapar coses. I pel que fa a la oposició, principalment el PP, a banda de anar a dinarots impulsats pel seu portaveu, i deixar constància al facebook, no se'ls coneix activitat útil pel poble de Ciutadella aquesta legislatura. Haurien de començar a fer feina. Per cert, l' ultim dinarot del portaveu del PP previ a Sant Joan va ser amb la Sra Susana Mora. Van parlar del dispositiu de Sant Joan? O van preparar estrategies...2/2

user beli | Hace más de 2 años

A critic, sino deixen entrar a poble a no resident, faran sa gran festa a cala blanca, calan blanes, caleta etc....sa solucio es fer cumplir sa lleisigui sant joan o el carme... Res de beure es carrer, res de dormir a n. Es carrer, ni pixar ni etc.... Que dona una imatge penosa, turisme de brutissia

user Moriarty | Hace más de 2 años

San Fermin mobilitza un any normal entorn pràcticament 3.000 agents dels diferents cossos i seguretat. Enguany, sense festa, ha tingut més de 500 efectius. A Ciutadella no hi va haver ni 70 efectius fent feina. 40 dels quals era policia local. I els altres de Policia Nacional nomes van treballar tres dies. La primera cosa que no s' ha dit es que van ser els partits de la oposició els que van pressionar primer per apuntar-se a la política de la demagògia i tan l' any passat com enguany els va faltar temps per dir que l' Ajuntament havia de destinar tot els doblers previstos pel dispositius de Sant Joan a ajudes covid a les persones i comerços. L' equip de govern, es va sumar, també per pura demagògia, quan havia de defensar la necessitat de contractar igualment seguretat, tot i no haver festes. Per evitar el que vam veure tots. 1/2

user Baldritxa | Hace más de 2 años

hombre, con 500 efectivos, así cualquiera!

user Crític | Hace más de 2 años

Disposaven només per a aquesta funció de 500 efectius... Quants d'efectius hi ha a tota Menorca?. El problema és que no es pot evitar la vinguda de gent per ports i aeroports, ja que no són competents ni el Govern Balear, ni el Consell ni,per descomptat, els ajuntaments. Els altres pobles tenen l'avantatge que les festes no són tan conegudes fora com les de Sant Joan. Una mesura eficaç podria ser no deixar accedir als nuclis de població a tots els no residents els dies de les festes. Basta posar una parella de policíes a cadascun dels accessos i així s'eviten problemes. Qui evita l'ocasió, evita el perill.

user Pasaba por aquí... | Hace más de 2 años

Todo un ejemplo. La clara diferencia entre planificar, establecer y aplicar medidas (Iruñea/Pamplona) o mirar hacia otro lado y no hacer nada (Ciutadella).

user Advocatus | Hace más de 2 años

¿Lo conseguirán el resto de ayuntamientos de la isla? ¿O tendrán que recurrir a la excusa de que no esperaban tanta gente?