user Baldritxa | Hace más de 2 años

mentrestant, jo em trec el capell, chapeau!

user Ramon | Hace más de 2 años

Beli dili lo mateix a Tururu , avam que pensa a ell lo li importa fica a nes restu de Mainesus i Maoneses com fa dili algu algu a ell. Odi cap niun

user Jorge59 | Hace más de 2 años

el "arte" de los patrones impuesto con la ayuda de las administraciones públicas. Nuestra sociedad está condenada.

user beli | Hace más de 2 años

Ramon, si tens colca problema amb tururu aclariuho sense ficar a n. Es resto de ciutadellencs que no tenim cap problema amb Mao i s'ILLA del rei, sinó perds sa raó,i sembla que tens enveja e odi a Ciutadella

user Ramon | Hace más de 2 años

Ets pateric , ara mas canbiat es nom. Es veu q no vas veure Barrio Sesamo i no ho acav dentendra no tesplicas be!!!

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Mira RaMahon : ja t'ho he explicat prou clar. Si ho vols entendre be, i sino tambe, aixi que no perdre mes temps amb actituds supremacístes, hipócrites i incongruents.

user Ramon | Hace más de 2 años

De cada vegada em sorprens mes. Ara ficam militars , 70% Menorquins fora de Mao, t'agrada Mao???? Tens un cacau mental q no tel treus des cap. Lo q pasa es q a Ponent tot ho teniu de dalt de tot i quant vesa , esteim voltrus fotuts i contagiau a mes 30% per cent de s'illa. Que si platges plenes de bon mati , que si barcus plens de gent , q su no pudeu camina per es port i sou socius etc.etc Es 30% restant de s'illa Poden anar a ses platges , podem pasetgar per on vulem pero no feim masa renou per si de cas i ez respecte que et deia nava directe a nes neu nom, som Ramon no Ramonet, ok ??? Pues lo dit teniu lo q vus cercau , pero no futageu a saltre 30% T'has enterat ??? TURURU !!!

Tururu Tururu | Hace más de 2 años

Mira , Ramón, t 'ho explic avam si ho entens: 1-Fora de Mao hi ha es 70% de menorquins. 2- M'agrada Mao, pero no els militars ni ses imposicions ni discriminacions que pateixen sa primera, segona, tercera i quarta poblacions de s'illa en economía productiva, i que en canvi reben una porquería en serveis i inversions, si comparam 3-Falta de respecte es imposar un equip arbitariament com a representant de s'illa.

user Ramon | Hace más de 2 años

Tururu Ramonet seras tu , comportet una miqueta q jo no et falt es respecte. Tururet des cojo....

user Jordi Sintes | Hace más de 2 años

A todos mis enemigos de Menorca.os deseo un feliz verano. Y por otro lado fastidiaros por ser el fotografo mas reconocido premiado y laureado de este pais menos por los politicos donde la cultura y el arte no existen. El odio y la envidia es lo que mas hay en este pais. En los Estados Unidos de America no te perdonan el fracaso y aqui en España, no te perdonan el exito.