user maldita normalidad | Hace más de 2 años

A pesar de tants d'anys de terrorisme lingüistic, fomentant odi dins l'educació, la veritat prevaleix: NO SOM NI SEREM CATALANS

user Isabel | Hace más de 2 años

@masca en todo caso sería Països hispanofons y catalafons digo yo! al menos en castellano es hispanofóno eso seguro.

user Esripo | Hace más de 2 años

Masca, es problema és que s’unica regió de parla catalana que es pot dir país, és es País Valencià. Tot lo demés no som més que regions sense cap vinclé polític. Sí, tot aquets territoris rallen català, amb alguna de ses seves variants, però no formen cap països catalans. Encare que ja us agraderia as catalanistes recalcitrants

user Esripo | Hace más de 2 años

Aquets de s’IEC que són ses “lumbreres” que rallan de Països Catalans? Poques coses hi ha més falses i inventades que es concepte de països catalans. Estan bé per xerrar d’ignorants.

Gabriel M. Pons Gabriel M. Pons | Hace más de 2 años

Los menorquines lo entendemos todo muy bien. Pero ni franco consiguió que dejáramos de hablar en menorquín, así que no lo vais a conseguir vosotros. Parecéis la inquisición, a ver si lo entendéis no se pueden poner puertas al campo. Lo mejor del individuo es la libertad y desde esa libertad cada uno elige como quiere hablar y como quiere sentir. Y no podéis obligarnos a sentirnos parte de los inexistentes países catalanes.

user Masca | Hace más de 2 años

Tant vos costa d'entendre? Països Anglòfons = Països o regions on es xerra l’anglès / Països Francòfons = Països o regions on es xerra el francès / Països Hispanoamericans = Països o regions on es xerra el castellà / Països Catalans = Països o regions on es xerra el català. D'en Casado no m'ho esper, però dels menorquins, què en tants d'anys encara no ho enteneu, ja s'ho val.

user No anam bé | Hace más de 2 años

Jo som menorquí, puc xerrar es catala-menorqui, però lo darrer que me sent es català.

user Antoni | Hace más de 2 años

Imagino que a en Casado i companyia se'ls ha oblidat que els balears podem viatjar i conèixer món: Qualsevol estudiant balear que hagi estat a Catalunya, haurà comprovat que dins Catalunya hi ha molts dialectes amb diferències més grans respecte el català estàndard que les que hi han amb el menorquí o mallorquí; que l'article salad també es parlava a Catalunya i que fins i tot avui encara es conserva a pobles com Cadaqués; que el nostre castellà té diferències molt més grans respecte a d'altres variants de l'espanyol que per exemple el menorquí respecte el català del Barcelonés; etc.

Barntstin Albrets | Hace más de 2 años

Tipica estrategia del nacionalisme espanyol, divideix i guanyaras. Ens volen dividits, sempre alimentant la catalanofobia aqui. No es ignorancia, tenen molt clar lo que fan i per que ho fan

user cromapons | Hace más de 2 años

IGNORANT i amb mala fe, aixó es el PP, Ignorant per dir el que ha dit pero ignorar que el castella te mes diferencies amb l'argentí, el xilè, el peruà , el mexicà que el català del menorquì i mala fe pq ell ho sap peró ho diu per provocar. En tot cas ha quedat ben clara la disposició del principal partit de la oposició amb la nostra llengua. No sè que diria el senyor Huguet, ell tant defensor del català, del que ha dit el seu jefe.